A fasírthoz miért kell beáztatni a kenyeret/zsömlét?
Figyelt kérdés
Mármint ha egy száraz kenyeret beáztatunk és kinyomkodjuk, nem ugyanaz, mint ha egy friss szelet kenyérrel dolgoznánk?2013. ápr. 6. 09:11
1/4 anonim válasza:
Nem egészen. Ugyanis a száraz és beáztatott kenyér morzsás lesz, nem pedig gyurmás állagú, igy jobban elkeveredik a hússal. Meg az áztatófolyadékkal füszerezed is valamennyire.
2/4 anonim válasza:
Hat en zsemlemorzsaval szoktam csinálni, azt nem kell aztatni.
3/4 anonim válasza:
Én kiflivel szoktam összeálitani és nem vizben hanem tejben.A főnökünk igy mondta !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!