Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A fasírthoz miért kell beáztat...

A fasírthoz miért kell beáztatni a kenyeret/zsömlét?

Figyelt kérdés
Mármint ha egy száraz kenyeret beáztatunk és kinyomkodjuk, nem ugyanaz, mint ha egy friss szelet kenyérrel dolgoznánk?
2013. ápr. 6. 09:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem egészen. Ugyanis a száraz és beáztatott kenyér morzsás lesz, nem pedig gyurmás állagú, igy jobban elkeveredik a hússal. Meg az áztatófolyadékkal füszerezed is valamennyire.
2013. ápr. 6. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Hat en zsemlemorzsaval szoktam csinálni, azt nem kell aztatni.
2013. ápr. 6. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Én kiflivel szoktam összeálitani és nem vizben hanem tejben.A főnökünk igy mondta !
2013. ápr. 6. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
én nem szoktam.âztatni
2013. ápr. 6. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!