Fasirthoz és májas töltelékhez áztatott kenyeret kell használni? Ha igen akkor mibe áztasam vagy zsemlemorzsát is használhatok?
Lehet kenyér vagy zsemlét is használni. Mi zsemlét szoktunk. Vízbe áztassad és zsemlemorzsát is lehet hozzá használni.
Linkeltem recepteket ott megtudod nézni:
Legtöbben vízbe, mások újabban tejbe áztatják.
Személy szerint semmibe!
Úgy tanultam, hogy száraz kenyérbelet morzsálunk bele (vagy zsemlemorzsát) azért, hogy a felgyülemlett felesleges vizet, nedvességet beszívja. Akár mert a darálthús engedett levet (ha fagyasztot combból darálták az üzletben), akár mert esetleg egy kicsit nagyobb lett a tojás, mint igazából kellene.
Szóval nálunk száraz kenyérbél (2-3 napos) megy bele.
Egyem a szívedet, akkor mostmár ketten vagyunk a száraz kenyérrel.
Tudom, milyen érzés, amikor valaki hasonló témában egyedül képvisel egy módszert, és a végén olyan érzése van, mintha mindenki rajta kívül okos, egyedül ő az, aki nem jól tudja.
Nyugodtan csináld ahogyan tanultad, én is maradok a magam módszerénél.
Legközelebb, ha hasonló helyzetbe kerülsz, mondd azt: ahány ház annyi szokás, ahány család, annyi ízlés. Pont, vita lezárva! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!