Ehető még az a májas hurka ami több hónapja a MÉLYHŰTŐBEN van? Megszagoltam nem tűnik romlottnak, nem is penészes, de ehető ez még vagy inkább dobjam ki?
Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 21:14
1/7 anonim válasza:
ez akkor derül ki, ha megsütöd, ha nincs hűtőíze, akkor teljesen jó
2/7 A kérdező kommentje:
:D
2012. okt. 24. 21:19
3/7 anonim válasza:
A MÉLYHÜTÖ arra lett kitalálva, hogy TÖBB HÓNAPIG lehessen benne tárolni romlandó éllemiszereket.
Nem tudom, minek akarnád kidobni, semmi baja sincs, kivéve, ha nem rendesen csomagoltad be és szagot kapott valamitöl, vagy ha nem takaritod rendszeresen a hütöt és büdös (hütöszag).
4/7 anonim válasza:
Lefagyasztva a májashurka 8-10 hónapig, a véreshurka 6-8 hónapig, a sütnivaló kolbász 4-6 hónapig eláll.
-vendéglős-
5/7 anonim válasza:
hát ha már vendéglős vagy kedves utóbbi küldj nekem is egy fél szálat mindegyikből a mustárt a kenyeret és az ubit megoldom:)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Akkor megpróbálkozom vele:)
2012. okt. 24. 21:32
7/7 anonim válasza:
Az előző évről a fagyóban felejtett hurkát elkezdük megsütni a kutyinak, aztán olyan finopm illata volt, hogy megkóstoltuk, és elettük a kutyi elől.
kapott helyette a konzervet...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!