Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szilvásgombócot készítettem....

Szilvásgombócot készítettem. Fahéj helyett őrölt szegfűszeget raktam bele. Attól még ehető?

Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy eheteő, kicsit erősebb fűszer íze van, mint az őrölt fahéjnak, de én pl nagyon szeretem a karakteres ízeket.kicsit jobban cukrozd.
2012. szept. 23. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Picit más íze lesz, mintha fahéjjal csináltad volna, de szerintem ehető lesz :)

Majd írd le, hogy milyen volt, ha már megkóstoltad :)

2012. szept. 23. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha annyit tettél bele, mint fahéjból tettél volna, cseppet erőteljes íze lesz. :-) Egyébként remélhetőleg ehető lesz. ;-)
2012. szept. 23. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon fura. Tetejét most már tényleg fahéjas cukorral megszórtam, sokat segített rajta. Egyszer ehető, de legközelebb kétszer is megnézem, hogy tényleg fahéj legyen, hogy el ne nézzem.
2012. szept. 23. 13:19

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!