Ez így ehető lenne?
Sziasztok! Ha megpirítok egy kis marhahúst, hozzá sót és oregánót adok, meg egy kis ketchupot szerintetek ehető lesz? Más fűszerem nincs itthon... Esetleg valakinek van valami ötlete mit csináljak belőle?
Boltba nem tudok már elmenni.
Előre is köszi a válaszokat!
Ha tudod szeletelni a marhahúst, akkor a következőt is csinálhatod belőle:
Hagymát megdinsztelsz, a húst sózod, borsozod és a hagymával együtt megdinszteled. Csak annyi vizet tegyél alá, hogy sürű szaftot kapj. Egyszerű és nagyon finom.
Valószínűleg nem csak kicsit kell pirítani, ha nem bélszínből van (esetleg hátszín) hanem párolni is egy ideig, mert ritka makacs állat, ami a felpuhulását illeti. :)
Mindenesetre csináld úgy, hogy a vége felé teszed bele a ketchupot, és jól lepirítod vele. Sokkal jobb lesz.
Esetleg ha van otthon, az elején vághatsz alá füstölt szalonnát és hagymát, a végén pedig adhatsz hozzá vörösbort.
Szalonnával, borral, és a pirult ketchuppal isteni kaja lesz!!! De ezek nélkül se rossz. :)
Egyszerű darált marhahús. Nincs több fűszerem, amint fennt írtam és semmi egyéb dolgom se, csak sajt, tészta, ketchup, só, oregánó.
Köszönöm a válaszokat!
Egy pici zsíron forgasd át, födő alatt pici vízzel párold puhára, majd ismét süsd zsírjára.
Keverd össze a kifőzött tésztával, tegyél rá sajtot, és dugd be a sütőbe egy pillanatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!