Kezdő vagyok, szóval hülye kérdés lesz. Lencsét hol keressem a sparban? És mennyi ideig kell beáztatni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 14:44
1/5 anonim válasza:
Én az auchanban a zöldségeknél vettem el.
2/5 anonim válasza:
Hogy konkrétan a sparban, és egyáltalán melyik sparban?
Szóval a szárazbab, borsó, mellett, között, szokták az üzletek a lencsét is hasonlóan olyan zacsikban árulni, vagy a zöldséges résznél vehetsz kimérve, akár egy kilót is, vagy bármennyit mérnek neked.
Beáztatni ugyanúgy szoktam, előző este öntök rá melegvizet, és másnap reggelre megdagadnak a szemek.
3/5 anonim válasza:
Kérdezd meg a boltban, hogy hol van, mert hetente mindenütt mindent átpakolnak máshová. Én tegnap nem áztattam be a lencsét, de így is megfőtt másfél óra alatt puhára.
4/5 anonim válasza:
Ha jól tudom a Spar üzleteiben általában a zöldségek környékén találod zacskós kiszerelésben. Én mindig a főzés előtti este áztatom be, így hamar megfő.
5/5 anonim válasza:
a lencsét nem muszáj(sőt tovább megyek nem KELL) beáztatni ezt csak a hiedelem tartja így mert így puhább lesz de ha nem áztatod be akk 1 órával tovább főzöd és ennyi
mert ha beáztatod előző este akkor igaz hamarabb megfől de a héja lejön és sztem kicsit gusztustalan ha ezt látom a tányérban inkább 1 órával tovább főzöm de az étel gusztusosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!