Csajok! Segítség! Nem találok pacal recepteket. Elkészítés háziasan stb, stb! Hol keressem?
Szerintem ez jó :D igaz én gyűűlölöm a pacalt >.< de ez jól hangzik (:
Nem értem, hogy nem találsz.
Itt van egy csomó: [link]
NoSalty-s receptben én még nem csalódtam, tutira jók.
Miért csak csajok segíthetnek?
Szívesen segítene Neked egy szakács fiú is!:)
Ha bármilyen pörköltet tudsz csinálni, a pacal is menni fog.
egy kilóhoz, két közepes hagyma, zsiradékon megsütve, illetve sóval, kis vízzel pépesre párolva.
rá a tisztított pacal, egy kis fedő alatt párolás után mehet rá a pirospaprkika, 1-1 szem paradicsom-paprika,
és puhára kell főzni, állandóan rövid lével, hogy sűrű szaftos maradjon.
a pacal plusz fűszere a pörkölthöz képest a bors, majoranna. nagyon ízletessé teszi.
1. Az jó lenne, ha meghallgatnál egy hozzáértő fiút is, mert az a link, amelyik azt írja, hogy a pacal alá a hagymát olajon dinsszteld meg, ... ez nálam kiveri a biztosítékot
2. A pacalnál-főzésnél külön kell választani, hogy most csak a megfőzés menetére, receptjére vagy kíváncsi.
A pacalnál ugyanis a tisztítás egy külön munkafolyamat, külön leírás, ugyanúgy, mint pl. a baromfi koppasztás, stb.stb. nem azonos a csirke-pörkölt főzésével.
3. Szóval én leírhatom ide neked, (ha kéred) hogy mi az alföldön hogyan főzzük bográcsban a pacalt, de tudom, hogy vannak itt rajtam kívül sokkal tapasztaltabb szakemberek is.
Ők biztosan nem linket fognak neked ajánlani, hanem leírják, hogy gyakorlatban hogyan készítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!