Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csajok! Segítség! Nem találok...

Csajok! Segítség! Nem találok pacal recepteket. Elkészítés háziasan stb, stb! Hol keressem?

Figyelt kérdés
A párom szereti és én is.

2012. szept. 28. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ez jó :D igaz én gyűűlölöm a pacalt >.< de ez jól hangzik (:

2012. szept. 28. 22:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Megnézem, köszönöm!
2012. szept. 28. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy nem találsz.

Itt van egy csomó: [link]

NoSalty-s receptben én még nem csalódtam, tutira jók.

2012. szept. 28. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért csak csajok segíthetnek?

Szívesen segítene Neked egy szakács fiú is!:)

2012. szept. 28. 23:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha bármilyen pörköltet tudsz csinálni, a pacal is menni fog.

egy kilóhoz, két közepes hagyma, zsiradékon megsütve, illetve sóval, kis vízzel pépesre párolva.

rá a tisztított pacal, egy kis fedő alatt párolás után mehet rá a pirospaprkika, 1-1 szem paradicsom-paprika,

és puhára kell főzni, állandóan rövid lével, hogy sűrű szaftos maradjon.

a pacal plusz fűszere a pörkölthöz képest a bors, majoranna. nagyon ízletessé teszi.

2012. szept. 29. 07:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Az jó lenne, ha meghallgatnál egy hozzáértő fiút is, mert az a link, amelyik azt írja, hogy a pacal alá a hagymát olajon dinsszteld meg, ... ez nálam kiveri a biztosítékot

2. A pacalnál-főzésnél külön kell választani, hogy most csak a megfőzés menetére, receptjére vagy kíváncsi.

A pacalnál ugyanis a tisztítás egy külön munkafolyamat, külön leírás, ugyanúgy, mint pl. a baromfi koppasztás, stb.stb. nem azonos a csirke-pörkölt főzésével.

3. Szóval én leírhatom ide neked, (ha kéred) hogy mi az alföldön hogyan főzzük bográcsban a pacalt, de tudom, hogy vannak itt rajtam kívül sokkal tapasztaltabb szakemberek is.

Ők biztosan nem linket fognak neked ajánlani, hanem leírják, hogy gyakorlatban hogyan készítik.

2012. szept. 29. 07:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
2012. szept. 29. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!