Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertés combból lehet rántott...

Sertés combból lehet rántott húst készíteni?

Figyelt kérdés
Mire kell figyelni?

#comb #sertés #rántott-hús
2013. márc. 5. 12:59
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Lehet. Vékony szeleteket vágj belőle, mert máskülönben nem sül át.Fedő alatt kezd el sütni.
2013. márc. 5. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy kiklopfolom majd őket, aztán sózom, panírozom.
2013. márc. 5. 13:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jól gondoltad :-)
2013. márc. 5. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
És szeletelni a szálaknak keresztbe kell.
2013. márc. 5. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim válasza:
Klopfolni kell, de nem mindegy a szelet vastagsága. Mert ha túl vastag, azt aszt aztán ütögetheted. Jártam már így csak azért írtam.
2013. márc. 5. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen, lehet!
2013. márc. 5. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
71%

Persze, hogy lehet, szinte semmivel sem rosszabb, mint a karaj, csak sokkal olcsóbb.

Az egyetlen lényeges, hogy szálirányra merõlegesen szeld, ezt combnál nehezebb megállapítani, mint karajnál, de ha dióját kérsz, az nagyon szépen szeletelhetõ.

Klopfolni sem muszáj, fedõ meg kifejezetten fölösleges, csak alacsony hõfokon kell sütni, mint bármely rántott húst.

2013. márc. 5. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

A hétvégére lesz, csak most szeletben lefagyasztottam a husit.

Sajna ez a szálirányos dolog nem tudom, hogy sikerült-e, de elég vékonyak lettek, az biztos.

Hát majd igyekszem. :o)

2013. márc. 5. 13:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Pedig jól mondják.

Ha nem jól szelted, vagyis nem a szálirányba keresztbe, akkor bizony hiába is fogod klopfolni, visszaugrik a vastagsága.

Úgy képzeld el, mint amikor kezedben tartasz egy marék kaprot, vagy petrezselymet, akármit, és ha abból keresztbe szelsz, akkor szép apróra vágott zöldséged lesz, ha viszont szálára vágtad, az egész egyben marad, nem lesznek apró kis zöldségeid.

Így kell a combot is keresztbe szelned, akkor a rostokat vágtad rövidre, és szépen fogod tudni klopfolni.

2013. márc. 5. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer rosszul szeled fel a húst, azt bizony érezni fogod és legközelebb biztosan figyelni fogsz rá, hogy megfelelően szeletelj. :)
2013. márc. 5. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!