Konzerv darált húsból/löncshúsból is el lehet készíteni a rántott húsos palacsintát?
egyszer meg lehet enni...:) csak nagyon kevés zsíron dinszteld meg a hagymát, mert a löncs is elég zsíros.
fűszerezd egy kicsit, mert magában elég natúr, pirospaprika rá és egy kis tejföl. előbb egy tányéron villával nyomkodd szét, úgy tedd a szaftba.
nem lesz olyan, mint a darált pörkölthúsból készült, de, egészen elfogadható palacsintába töltve és rendesen bepanírozva, kirántva.
"nemhiszem, hogy a konzerv darálthús emberi fogyasztásra alkalmas lenne."
Miért állítasz ilyet? Hinni a templomban kell!Sok millióan esznek nap mint nap ilyet.
"nemhiszem, hogy a konzerv darálthús emberi fogyasztásra alkalmas lenne."
én sem hiszem, hogy egészséges, de adsz pénzt darált húsra? :S
Az eltelt időben már készítettem konzerv húsból húsos palacsintát, és nagyon jó lett, azóta is így készítem.
Egyébként azért akartam konzervből készíteni, mert mi nem igazán szeretjük a darált húst. Pl a spagettit is konzervből csinálom mindig, egyedül a töltött káposztát és a rakott karfiolt készítem rendes darált húsból. Ezekben megesszük de más ételben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!