Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Konzerv darált húsból/löncshús...

Konzerv darált húsból/löncshúsból is el lehet készíteni a rántott húsos palacsintát?

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Én már csináltam egyszer (konzerv darálthúsból), de nem lett finom. Többet már nem próbálkoztam vele.
2012. júl. 19. 09:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is csináltam már, és teljesen jó volt.Hagymát piritottam zsiradékon, paprikát, paradicsomot, szóval készitettem egy jó sürü pörkölt alapot. Ezt átpasziroztam egy tésztaszedőn, azért ugye, mert nem lesz darálás. A sürü, jó izü pörköltszaftba elegyitettem a darált hus. Kis tejföllel izesitettem. Igy került a palacsintába. Aztán lehet panirozni.
2012. júl. 19. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

egyszer meg lehet enni...:) csak nagyon kevés zsíron dinszteld meg a hagymát, mert a löncs is elég zsíros.

fűszerezd egy kicsit, mert magában elég natúr, pirospaprika rá és egy kis tejföl. előbb egy tányéron villával nyomkodd szét, úgy tedd a szaftba.

nem lesz olyan, mint a darált pörkölthúsból készült, de, egészen elfogadható palacsintába töltve és rendesen bepanírozva, kirántva.

2012. júl. 19. 11:34
 4/7 kalifaszi guszti ***** válasza:
55%
nemhiszem, hogy a konzerv darálthús emberi fogyasztásra alkalmas lenne. keress inkább egy hentes, a konzervvel meg inkább támaszd ki az ajtót vagy valami hasonló..
2012. júl. 19. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"nemhiszem, hogy a konzerv darálthús emberi fogyasztásra alkalmas lenne."

Miért állítasz ilyet? Hinni a templomban kell!Sok millióan esznek nap mint nap ilyet.

2012. szept. 7. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"nemhiszem, hogy a konzerv darálthús emberi fogyasztásra alkalmas lenne."

én sem hiszem, hogy egészséges, de adsz pénzt darált húsra? :S

2014. febr. 18. 23:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Az eltelt időben már készítettem konzerv húsból húsos palacsintát, és nagyon jó lett, azóta is így készítem.

Egyébként azért akartam konzervből készíteni, mert mi nem igazán szeretjük a darált húst. Pl a spagettit is konzervből csinálom mindig, egyedül a töltött káposztát és a rakott karfiolt készítem rendes darált húsból. Ezekben megesszük de más ételben nem.

2014. febr. 19. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!