Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi volt a legnagyobb konyhai...

Mi volt a legnagyobb konyhai baki amit elkövettetek?

Figyelt kérdés
Én lencselevest főztem. Csakhogy nem válogattam szét a lencsét, csak úgy megfőztem. Na volt abban a kavicstól kezdve a búzaszemig minden. :D
2013. febr. 4. 16:30
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

jajj ezek nagyon jóóók:) olyan jó olvasni, hogy mindenki bénázik néha a konyhában :D

én egyszer sajtos bundáskenyeret akartam csinálni... hát a vége az lett, hogy úgy oda égettem, hogy egész éjjel szellőztettünk mert annyira büdös lett tőle :D

egyszer kisebb koromban meg olvasztott csokit akartam csinálni a mikróban.. beraktam max fokozaton vagy 10 percre egy pár kocka csokit üvegpohárban, mire párperc múlva vissza mentem azt láttam hogy ég a pohár a mikróban.. gyorsan kirántottam a konnektorból aztán meg leöntöttem a poharat egy nagy adag hideg vízzel.. minek hatásra apró szilánkokra tört.. de legalább a tüzet eloltottam :DDD

2013. febr. 4. 17:41
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Mikor megcsináltam életem első tortáját (csak úgy randomba mert süthetnékem volt :D), kész lett, gusztusosan nézett ki, dagadt a mellem h milyen jó vagyok, mire meg akartam fogni szépen betenni a hűtőbe, rosszul fogtam meg és az egész kiborult a kezemből. Apám pont akkor jött ki a konyhába, nagyon röhögött miközben álltam és bámultam le a földre várva a csodát :D
2013. febr. 4. 17:42
 23/42 anonim válasza:
100%

én egyszer csináltam palacsintát, és mikor feldobtam ráesett a tűzhelyre, és ezt vagy 4x szerencsésen megcsináltam.

Mégegyszer mondom: egyszer csináltam csak palacsintát.

Meg volt hogy csináltam rántott húst és a forró olaj ugrált a serpenyőből és szétégettem a kezemet.

2013. febr. 4. 17:43
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Cukorszirupot főztem aminek 150 fokosnak kellett lennie. amikor megvolt hőmérőt benne hagyva vettem le és amikor letett, beleakadtam valahogy a hőmérőbe és kirántottam. Olyan szépen összecsapta a kezem a 150 fokos cukor hogy öröm volt nézni.
2013. febr. 4. 17:45
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Jah és egyszer feltettem olajat melegedni. Míg melegedett kimentem megetetni a macskát. Hát sikeresen kizártam magam a lakásból. Mire visszaértem a pótkulccsal addigra olyan füst volt a lakásban hogy vágni lehetett volna.
2013. febr. 4. 17:50
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Pont múlthéten.... Egész nap a húslevest főztem, isteni volt, megkóstoltam. Anyuék mindig óvva intettek, hogy ne belefőzzem a tésztát mert nem lesz jó. De én most okosabbnak hittem magam, belefőztem a tésztát és magára hagytam. 20 perc múlva megyek ki, a levest teljesen beszívta a tészta és ilyen ízes tészta lett. :D
2013. febr. 4. 18:15
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

26.

Hasonlót én is csináltam. Leszűrtem a levest egy edénybe, beletettem a tésztát :D Kicsit soknak bizonyult az adott tészta mennyiség XD Párom azt mondta rá h tésztafőzelék XD

2013. febr. 4. 18:18
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcstortához készülődtem, előkészítettem minden hozzávalót. aztán egy gyors mozdulattal feltéptem a kis zacskót, és sütőpor helyett egy csomag piros tortazselét öntöttem a lisztre.
2013. febr. 4. 18:34
 29/42 anonim ***** válasza:
68%
Nagy bakim nem volt, mert inkább már azt sem engedik hogy főzzek bármit is annyira elrontok mindent. Pl félig nyers, vagy épp szétsül/szétfő, csipet só helyett teszek 2 evőkanállal... meg ilyesmik. De ez mind a receptek hibája, nem elég részletesek, vagy én vagyok túl szőke.
2013. febr. 4. 19:18
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát van itt pár sztori, amitől visítottam a röhögéstől. :D

Nekem is van pár sztorim:

Régebben (mikor még volt rá anyagi háttér) mindig sütöttem a mikróban magamnak úgy 2-3dkg Herz szalámit. Egyszer viszont kegyetlenül odaégett. mikor vettem volna ki, azt láttam, hogy kiégett a szalámi belseje.

A következő már kicsit idősebb koromban volt. Életemben először csináltam főzött kávét. Isteni lett, de volt egy kis bibi. Idézem édesanyám: Finom lett a kávé kisfiam, de máskor ne tejszínnel öntsd fel teljesen." Mondanom se kell, 1 hétig műszakváltás volt a toaletten.

A következő baki az volt, mikor sütés végén félre akartam húzni az olajat a tűzről. Éreztem, hogy valami kellemesen melegíti a kezem. Mint kiderült, kiégettem a tűzálló kesztyűt.

Egy másik eset:

Mikor még apám velünk lakott, Ő vigyázott rám egyik nap. Fritőzben sütött gyorsfagyasztott, rántott csirkemellet. Ahhoz képest a német szén fehér volt.

Az sem volt semmi, mikor anyám nekiállt az ujján pörgetni a pizza tésztát. A szomszéd asztalon landolt, ami 2 méterre odébb volt.

És így utoljára még egy kakukktojás:

Még kicsi voltam, mikor a szüleim pizzát rendeltek. A rendelés után 4 órával jött meg. Hogy miért? Szakadt az eső, a pizzafutár kocsija meg megadta magát. Szerencsétlen elgyalogolt idáig, a kezében egy lekonylt pizzás dobozzal. Mikor ideért, még meg is kérdezte: "Kell még a pizza?"

2013. febr. 4. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!