Mi volt a legnagyobb konyhai baki amit elkövettetek?
jajj ezek nagyon jóóók:) olyan jó olvasni, hogy mindenki bénázik néha a konyhában :D
én egyszer sajtos bundáskenyeret akartam csinálni... hát a vége az lett, hogy úgy oda égettem, hogy egész éjjel szellőztettünk mert annyira büdös lett tőle :D
egyszer kisebb koromban meg olvasztott csokit akartam csinálni a mikróban.. beraktam max fokozaton vagy 10 percre egy pár kocka csokit üvegpohárban, mire párperc múlva vissza mentem azt láttam hogy ég a pohár a mikróban.. gyorsan kirántottam a konnektorból aztán meg leöntöttem a poharat egy nagy adag hideg vízzel.. minek hatásra apró szilánkokra tört.. de legalább a tüzet eloltottam :DDD
én egyszer csináltam palacsintát, és mikor feldobtam ráesett a tűzhelyre, és ezt vagy 4x szerencsésen megcsináltam.
Mégegyszer mondom: egyszer csináltam csak palacsintát.
Meg volt hogy csináltam rántott húst és a forró olaj ugrált a serpenyőből és szétégettem a kezemet.
26.
Hasonlót én is csináltam. Leszűrtem a levest egy edénybe, beletettem a tésztát :D Kicsit soknak bizonyult az adott tészta mennyiség XD Párom azt mondta rá h tésztafőzelék XD
Hát van itt pár sztori, amitől visítottam a röhögéstől. :D
Nekem is van pár sztorim:
Régebben (mikor még volt rá anyagi háttér) mindig sütöttem a mikróban magamnak úgy 2-3dkg Herz szalámit. Egyszer viszont kegyetlenül odaégett. mikor vettem volna ki, azt láttam, hogy kiégett a szalámi belseje.
A következő már kicsit idősebb koromban volt. Életemben először csináltam főzött kávét. Isteni lett, de volt egy kis bibi. Idézem édesanyám: Finom lett a kávé kisfiam, de máskor ne tejszínnel öntsd fel teljesen." Mondanom se kell, 1 hétig műszakváltás volt a toaletten.
A következő baki az volt, mikor sütés végén félre akartam húzni az olajat a tűzről. Éreztem, hogy valami kellemesen melegíti a kezem. Mint kiderült, kiégettem a tűzálló kesztyűt.
Egy másik eset:
Mikor még apám velünk lakott, Ő vigyázott rám egyik nap. Fritőzben sütött gyorsfagyasztott, rántott csirkemellet. Ahhoz képest a német szén fehér volt.
Az sem volt semmi, mikor anyám nekiállt az ujján pörgetni a pizza tésztát. A szomszéd asztalon landolt, ami 2 méterre odébb volt.
És így utoljára még egy kakukktojás:
Még kicsi voltam, mikor a szüleim pizzát rendeltek. A rendelés után 4 órával jött meg. Hogy miért? Szakadt az eső, a pizzafutár kocsija meg megadta magát. Szerencsétlen elgyalogolt idáig, a kezében egy lekonylt pizzás dobozzal. Mikor ideért, még meg is kérdezte: "Kell még a pizza?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!