Anyukák! Mi volt a legnagyobb "baromság", amit
kialvatlanságból vagy fáradtságból elkövettetek?
Én ilyenkor csak azt utálom magamban, hogy türelmetlen vagyok a picivel, sokszor gorombán szólok rá. De rögtön meg is bánom. 11 hós amúgy.
2013. jan. 14. 15:48
Csatlakozom az első hozzászólóhoz...türelmetlenség...pedig még csak 5hós a picúrom...(hangosabban rászóltam 1-2szer már)úgy szégyellem magam utána,de az éjszakázást nem nekem találták ki...
2013. jan. 14. 15:51
3/30 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam, hogy a gyerek(ek)kel kapcsolatban, hanem valami konkrét "baki".
én speciel ma reggel mindent ráadtama gyerekre sapkat kesztyü overál puloverek minden az ég világon kimegyünk pár perc mulva rápillantok és döbbentem vettem észre hogy egy szál zokniba van a gyerek a 30 cm hóba azonnal felkaptam bevittem a meleg szobába, meleg ital dupla zokni Csizma és ujra ki.
délután a gyerek ugy gondolta jo lesz fent az ágyon bilizni feltette a bilit ráült megmozdult rajta és leesett az ágyrol.
ma nagyon pocsék napunk van. nem is mertem ezek utána elmenni bárhova is.
2013. jan. 14. 15:54
Amikor bevittem a kisfiamat a bölcsibe, bent felvettem a cipővédőt, és abban mentem dolgozni...
2013. jan. 14. 16:04
2013. jan. 14. 16:14
Én is türelmetlen vagyok velük.. most beteg mind a 3, és nagyon fáradt vagyok. De azért próbálok észnél lenni.
Egyszer beraktam a mikróba a kaját, kivettem, újra elindítottam a mikrót, a kaját közben betettem a hűtőbe, és utána várta ma mikrót hogy kész legyen...
2013. jan. 14. 16:22
Konkrétan otthon felejtettem a középső gyerekemet... szólt, hogy még elszalad pisilni, én meg mondtam, hogy a kocsiban megvárjuk. Beült a nagy, bekötöttem a kicsit, és reflexből elindultam. A nagy úgy meglepődött, hogy csak a saroknál szólt, hogy a tesó lemaradt.... Millió meg egy "baleset" volt már, de szerintem ez viszi a pálmát :)Olyan is volt, hogy egy reggel felriadtam, hogy elaludtunk. Gyorsan összekaptam a gyerekeket, magamra rángattam a ruhát, és szaladtunk a kocsihoz, hogy legalább a suliból ne késsünk sokat. A kapuban találkoztam a férjemmel, aki a boltból jött haza. Direkt nem költött fel, hogy ki tudjam pihenni magam, mivel szombat reggel volt.... :D
2013. jan. 14. 16:43
9/30 A kérdező kommentje:
Én ma ebéd után rákentem a popsikrémet a fogkefémre, és be is tettem a számba... :S
10/30 A kérdező kommentje:
Vannak pillanatok, amikor úgy érzem, ennél lejjebb már nincs tovább, na ez is ilyesmi volt.
De most már jót mosolygok én is. :o)
További kérdések: