Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mi volt a legnagyobb...

Anyukák! Mi volt a legnagyobb "baromság", amit kialvatlanságból vagy fáradtságból elkövettetek?

Figyelt kérdés

2013. jan. 14. 15:45
1 2 3
 1/30 gabszem ***** válasza:
83%
Én ilyenkor csak azt utálom magamban, hogy türelmetlen vagyok a picivel, sokszor gorombán szólok rá. De rögtön meg is bánom. 11 hós amúgy.
2013. jan. 14. 15:48
 2/30 anonim ***** válasza:
83%
Csatlakozom az első hozzászólóhoz...türelmetlenség...pedig még csak 5hós a picúrom...(hangosabban rászóltam 1-2szer már)úgy szégyellem magam utána,de az éjszakázást nem nekem találták ki...
2013. jan. 14. 15:51
 3/30 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam, hogy a gyerek(ek)kel kapcsolatban, hanem valami konkrét "baki".
2013. jan. 14. 15:53
 4/30 anonim ***** válasza:
87%

én speciel ma reggel mindent ráadtama gyerekre sapkat kesztyü overál puloverek minden az ég világon kimegyünk pár perc mulva rápillantok és döbbentem vettem észre hogy egy szál zokniba van a gyerek a 30 cm hóba azonnal felkaptam bevittem a meleg szobába, meleg ital dupla zokni Csizma és ujra ki.

délután a gyerek ugy gondolta jo lesz fent az ágyon bilizni feltette a bilit ráült megmozdult rajta és leesett az ágyrol.

ma nagyon pocsék napunk van. nem is mertem ezek utána elmenni bárhova is.

2013. jan. 14. 15:54
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Amikor bevittem a kisfiamat a bölcsibe, bent felvettem a cipővédőt, és abban mentem dolgozni...
2013. jan. 14. 16:04
 6/30 anonim ***** válasza:
és neked?
2013. jan. 14. 16:14
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is türelmetlen vagyok velük.. most beteg mind a 3, és nagyon fáradt vagyok. De azért próbálok észnél lenni.

Egyszer beraktam a mikróba a kaját, kivettem, újra elindítottam a mikrót, a kaját közben betettem a hűtőbe, és utána várta ma mikrót hogy kész legyen...

2013. jan. 14. 16:22
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan otthon felejtettem a középső gyerekemet... szólt, hogy még elszalad pisilni, én meg mondtam, hogy a kocsiban megvárjuk. Beült a nagy, bekötöttem a kicsit, és reflexből elindultam. A nagy úgy meglepődött, hogy csak a saroknál szólt, hogy a tesó lemaradt.... Millió meg egy "baleset" volt már, de szerintem ez viszi a pálmát :)Olyan is volt, hogy egy reggel felriadtam, hogy elaludtunk. Gyorsan összekaptam a gyerekeket, magamra rángattam a ruhát, és szaladtunk a kocsihoz, hogy legalább a suliból ne késsünk sokat. A kapuban találkoztam a férjemmel, aki a boltból jött haza. Direkt nem költött fel, hogy ki tudjam pihenni magam, mivel szombat reggel volt.... :D
2013. jan. 14. 16:43
 9/30 A kérdező kommentje:
Én ma ebéd után rákentem a popsikrémet a fogkefémre, és be is tettem a számba... :S
2013. jan. 14. 17:09
 10/30 A kérdező kommentje:

Vannak pillanatok, amikor úgy érzem, ennél lejjebb már nincs tovább, na ez is ilyesmi volt.

De most már jót mosolygok én is. :o)

2013. jan. 14. 17:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!