Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mi volt a legnagyobb...

Anyukák! Mi volt a legnagyobb "baromság", amit kialvatlanságból vagy fáradtságból elkövettetek?

Figyelt kérdés

2013. jan. 14. 15:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Uhh ilyet máskor is lehetne kérdezni,nagyon jókat nevettem magamban :)

Nekem még csak 3 hónapos a kicsim így nem igazán vannak ilyen sztorik.

Minden nap sétálunk,sokszor benne hagyom a kulcsot a zárban ,de a szomszéd barátnőm mindig észreveszi :) volt,hogy annyira szétszort voltam,hogy mikor felértünk a kutyasétáltatásból az egyik kutyát kizártam.

Meg egyszer kétszer elalszom hajnalban szoptatás közben és mikor sír a gyerek nem értem miért,egészen addig amíg észhez nem térek és rájövök,hogy valószínű nem lakott jól.

2013. jan. 16. 23:50
 22/30 anonim ***** válasza:
Én a kávé helyett tápszert raktam a kávéfőzőbe :D.
2013. jan. 24. 16:25
 23/30 anonim ***** válasza:
Teába raktam citromlé helyett étolajat:)
2013. jan. 24. 17:16
 24/30 anonim ***** válasza:
Mezítláb tettem be a babakocsiba az egyéves gyerekemet, s úgy mentünk sétálni. Félúton esett le,hogy nincs rajta szandál. Úgy kértem kölcsön az ismerősömtől,-neki is hasonló korú gyermeke van. De vittem én már a gyermekeimet szobapapucsba is az oviba.
2013. jan. 24. 20:42
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Bár én apa vagyok.

Kora ősszel vittem a kicsit állatnézőbe - napi esti program volt - és csak kinn vettem észre, hogy lyukas a pólója. Nosza, vissza, mielőtt meg az árgus szemű anyja kiszúrja, ráadtam egy másik pólót. természetesen már a bicaj hátulján volt, mire észrevettem, hogy az is ki van szakadva. felnyaláboltam a türelmetlenül tiltakozó gyereket, és újra átöltöztettem. Természetesen csak a lovaknál vettem észre, hogy az eredeti lyukas pólót adtam rá vissza.

Itthon már előre vártam a letolást, de végül nem azért kaptam. A benti papucsban mentünk el...

2013. jan. 24. 21:16
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

ami nekem esett rosszul, nagyon pici volt még, 2-3 óránként evett 1 órán keresztül....

kimentem éjszaka közepén, hogy lemossam az alapozóm, fogtam a vattát és jól be körömlakklemosóztam :D

nagyon csípte a szemem, de csak az aceton szag miatt kezdtem gyanakodni...

elvittük a gyereket 1,5 éves korában állatkertbe. szállunk ki az autóból és nincs a gyereken cipő :D jöttünk is haza.

növekedési ugrás. mondom apának, engem már semmi nem érdekel, csináljon tápszert. gondosan olvassa és pontról pontra csinálja. melegítsen fel 120ml vizet. ok. a háromnegyedét öntse a cumisüvegbe és szórjon bele 4 kanál port. stimm, apa gyorsan ráteszi a cumit és hozza :D

nem itta a gyerkőc, sőt ki is köpte. mondom akkor ennyi :)

másnap mondja a férjem, hogy azóta se érti miért kell 120ml-t felmelegíteni ha csak 90ml-t kell az üvegbe tölteni... aztán persze tovább olvasta másnap :)

2013. jan. 24. 22:00
 27/30 anonim ***** válasza:
3 hetes volt a lányunk,mikor éjjel szokás szerint razzia volt.Adni akartam neki Espumisant,de rossz üveghez nyúltam és a köldökére való alkoholból akartam önteni,meglódult rá a kezemre.Kimentem lemosni,mire vissza mentem a szobába a drága férjem öntött egy újabb kiskanállal és szerencsésen beleerőltette a lányunkba az alkoholt.Mondanom sem kell,hogy szirénázó mentő vitt minket a kórházba éjnek évadján.Szerencsére nem lett tőle semmi baja,csak megfigyelésre kellett bent maradnunk 1 napot.Az volt életem legszörnyűbb éjszakája.A legviccesebb,hogy egyik rokonunk meg volt lpődve,hogy ilyenért kihívtuk a mentőt,tudhattuk volna,hogy mire az alkohol leért a pocakjába simán elpárolgott.Nem tudom igaza volt e mindenesetre egyszer sem éreztem a lányom leheletét "borgőzősnek".Hát sose felejtem el az biztos.
2013. jan. 25. 13:41
 28/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, jókat derültem!

:o)

2013. jan. 29. 15:18
 29/30 anonim ***** válasza:
En nekem nagyon bevolt pirosodva a szemem a faradsagtol es szempcsepp helyett orcseppet csepegtettem mindket szemembe legalabb 3 szor egymas utan :D Szerecsere enyhebb fajta baba orcsepp volt bajom nem lett szepen kimostam langyos vizzel:D
2013. febr. 4. 17:37
 30/30 A kérdező kommentje:

Hú kedves utolsó, erről jut eszembe, hogy nemrég meg úgy jártam, hogy az allergiámra való orrkenőcs helyett Dentinoxot kentem az orromba, mert a két tubus egymás mellett volt az éjjeli szekrényemen, és kb. azonos méretűek...

:D

2013. febr. 4. 22:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!