Anyukák! Mi volt a legnagyobb "baromság", amit kialvatlanságból vagy fáradtságból elkövettetek?
Olyan már nekem is volt, hogy elfelejtettem a gyerek lábára cipőt adni. Mondta ő, hogy "fázik". Tök nyugodtan bezártam az ajtót, de csak mondta, hogy fázik, fázik. Én lazán magyaráztam ,hogy fel van öltözve, mint egy Michelin baba...Még jó, hogy a lábtörlőn állt, és észrevettem és nem zokniban vittem sétálni.
Kezdetben annyira nem figyeltem néha, hogy felborítottam a frissen, cseppenként kisajtolt anyatejet.
Ennél nagyobb bakijaim nem voltak.
1-2 válaszon jót nevettem :D
a fogkrémes sztori is jó
nekem 7hós volt a nagyobbik fiam és tápszeres baba volt.
a vízforralót mindig ecetes vízzel vízkőoldóztam ki.
elmentünk otthonról és benne hagytam a vizet had ázzon le róla a vízkő.
mikor haza értünk éhes volt én meg megcsináltam neki a tápszerét az ecetes vízzel, mikor megette akkor jutott eszembe hogy ecet volt nem víz... nem is értem hogy nem éreztem a szagát.
a másik babánk is tápszeres lett és éjjel mentem ki neki kaját csinálni, elővettem a tápszert, a kifliket a szalámit és a kiflikre rá szórtam a tápszert késsel elkentem rá a szalámit és elcsomagoltam :S
benn üvölt a gyerek én meg megyek vissza üres kézzel
volt olyan is hogy hajnalba arra ébredtem, hogy kinn ülők a nappaliban kezemben a baba, fogalmam sincs mikor miért mentem ki vele még jó hogy nem esett le...
meg még volt pár hasonló kis malőrünk :D
Lefagyasztott anyatej helyett kokusztejjel itattam meg es meg merges is voltam ra amiert finnyasan issza szegeny.
Hatas 2 nap jo nagy hasmenes a 120 ml kokusztejtol.
-üresen elindított mikró
-a cumisüveget a tetejével tettem be a mikróba, vizet akartam jól felmelegíteni, de sokáig maradt bent, én kivettem és lecsavartam a tetejét, miközben már a szilikonos cumin az egyes lyukon csapott ki a gőz, az eredmény egy leforázott tenyér
- 5 perces szellőztetésből 1 órás lett, most télen, brrrr
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!