Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mi volt a legnagyobb...

Anyukák! Mi volt a legnagyobb "baromság", amit kialvatlanságból vagy fáradtságból elkövettetek?

Figyelt kérdés

2013. jan. 14. 15:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Olyan már nekem is volt, hogy elfelejtettem a gyerek lábára cipőt adni. Mondta ő, hogy "fázik". Tök nyugodtan bezártam az ajtót, de csak mondta, hogy fázik, fázik. Én lazán magyaráztam ,hogy fel van öltözve, mint egy Michelin baba...Még jó, hogy a lábtörlőn állt, és észrevettem és nem zokniban vittem sétálni.

Kezdetben annyira nem figyeltem néha, hogy felborítottam a frissen, cseppenként kisajtolt anyatejet.

Ennél nagyobb bakijaim nem voltak.

2013. jan. 14. 17:16
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

1-2 válaszon jót nevettem :D

a fogkrémes sztori is jó

nekem 7hós volt a nagyobbik fiam és tápszeres baba volt.

a vízforralót mindig ecetes vízzel vízkőoldóztam ki.

elmentünk otthonról és benne hagytam a vizet had ázzon le róla a vízkő.

mikor haza értünk éhes volt én meg megcsináltam neki a tápszerét az ecetes vízzel, mikor megette akkor jutott eszembe hogy ecet volt nem víz... nem is értem hogy nem éreztem a szagát.

a másik babánk is tápszeres lett és éjjel mentem ki neki kaját csinálni, elővettem a tápszert, a kifliket a szalámit és a kiflikre rá szórtam a tápszert késsel elkentem rá a szalámit és elcsomagoltam :S

benn üvölt a gyerek én meg megyek vissza üres kézzel

volt olyan is hogy hajnalba arra ébredtem, hogy kinn ülők a nappaliban kezemben a baba, fogalmam sincs mikor miért mentem ki vele még jó hogy nem esett le...

meg még volt pár hasonló kis malőrünk :D

2013. jan. 14. 17:56
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Lefagyasztott anyatej helyett kokusztejjel itattam meg es meg merges is voltam ra amiert finnyasan issza szegeny.

Hatas 2 nap jo nagy hasmenes a 120 ml kokusztejtol.

2013. jan. 14. 18:39
 14/30 anonim ***** válasza:
A babakocsi tároló ajtajában hagytam a kulcscsomómat,már kétszer is.Mindkétszer akkor láttam,amikor hazaértünk.Szegény szomszéd nénihez csengettem be,hogy engedjen be a kapun.
2013. jan. 14. 18:59
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

-üresen elindított mikró

-a cumisüveget a tetejével tettem be a mikróba, vizet akartam jól felmelegíteni, de sokáig maradt bent, én kivettem és lecsavartam a tetejét, miközben már a szilikonos cumin az egyes lyukon csapott ki a gőz, az eredmény egy leforázott tenyér

- 5 perces szellőztetésből 1 órás lett, most télen, brrrr

2013. jan. 14. 20:05
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Hű most a szellőztetésről jutott eszembe még egy.. még a nagy fiammal, már régen történt... télen... Este leégettem valamit, és hogy gyorsan kiszellőzzön kereszthuzatot csináltam, a gyerek szobáját is kinyitottam, de akkor még nem volt ott a gyerek. Utána lefektettem, becsuktam a szobaajtaját, és hajnalba riadtam arra, hogy nyitva maradt az ablaka. Baromi mérges voltam magamra!! Szerencsére nem fázott meg, mert fel volt öltöztetve, és elég jól ment a fűtés, de jóval hidegebb volt a szobája mint a többi helység.
2013. jan. 14. 20:18
 17/30 anonim ***** válasza:
:)
2013. jan. 14. 22:34
 18/30 anonim ***** válasza:
91%
Tápszeres volt a kisfiam. Éjszakai etetésnél megkértem a férjemet, hogy csinálja meg a tápot. Amikor 10 perc múlva sem jött a tápszerrel, kimentem megnézni, hogy mi a helyzet. A párom horkol a kanapén. De azért betette a cumisüvegmelegítőbe a cumisüveget, üresen :)
2013. jan. 14. 23:14
 19/30 anonim ***** válasza:
Nagyon jó sztorik!
2013. jan. 14. 23:50
 20/30 anonim ***** válasza:
Én fürdésnél az alkoholt borítottam ki a pelenkázóra, tiszta cefre szagú lett minden. :D
2013. jan. 15. 20:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!