Nyugtassatok meg, hogy nem csak én vagyok ilyen béna sütisütésben?
Nem csak te vagy béna, nekem még soha nem sikerült egy sütit se olyanra készíteni amilyenre szerettem volna. :-)
Hát ez van, majdcsak sikerül, azért ez a probléma nem a világ vége! Fel a fejjel!
Első, köszönöm a "próbálkozást", de ezt a tésztát meg tudtam fogni, és kiemelni a tálból:(:)
Lényegében belenyújtottam szinte a tepsibe:) Szerencsére a férjem is értékeli a próbálkozásomat, és nyugtat, hogy finom lett. Végül is az ízével valóban nincs is gond, de hogy lehet ennyire más állagú tésztát kapni!:)
Akartam sütni még egy másikfajtát is, de ezek után inkább nem.:)
Második, az aláaknázott konyhán nagyot nevettem.:D Köszönöm.:)
Regéljek? :)
Próbálkozz amerikai sütikkel, pl. muffin, cookie.
Írj egy privit, ha kérsz receptet, nagyon szívesen elküldök egy nagyon egyszerűt.
Ha láttad volna, én hogy kezdtem... A sok röhögéstől olyan kockás lenne a hasad, mint Rubint Rékának. : D
Egy jó kis recept:
Igen, szerencsére nem életbevágóan nagy probléma:)
Csak annyira szerettem volna valami sütit sütni karácsonyra:) Végülis meg is lett, csak csukott szemmel egye az ember.:)
Bár mikor adagoltam hozzá a lisztet, már akkor sejtettem, hogy itt valami nem stimmel, de úgy voltam vele, a recept írója csak jobban ért hozzá mint én.:)
5. válaszoló!
Recepteket szivesen fogadok, de szerintem ide írd, mert sokszor látom, hogy mások is keresik az egyszerűen elkészíthető sütiket.
Egyébként igen, légyszives meséljél:) Most valóban jól esne mások bakijait olvasni.:) Felvidítana.:)
Bár a második válaszon már nagyon jót nevettem.:)
Igen, az első nem sikerült sütiknél én is azt mondtam, hogy nem jó a recept. De az nem lehet, hogy egy recept sem jó:)
Na, bár ez valóban nem tökéletes, mert a cukor is el van "méretezve" benne. Szerintem ez még egy nagyon édesszájú embernek is túl édes lenne.
Jaj, már.
Anya - még nem éltem akkor - egyszer máktortát készített. Nem szülinapra, csak úgy, és egy az egyben kihagyta belőle a lisztet, így a forró, folyós mákos-tojásos "izét" kaptak végeredménynek. Apa evett belőle, mert ízre nem volt rossz, de a sütihez sem volt köze, tortához meg pláne nem.
A receptben volt a hiba, nem írták oda, h liszt is kéne bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!