Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nyugtassatok meg, hogy nem...

Nyugtassatok meg, hogy nem csak én vagyok ilyen béna sütisütésben?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy receptet. Nem nehéz, csak össze kell keverni a hozzávalókat. Be is tartottam a sorrendet. -öntsük a tésztát a tepsibe-De nem is önthető állagú lett a tészta!:((( Hogy lehetek ennyire béna!!!! Írtok bakikat, nálatok milyenek voltak már? Annyira magam alatt vagyok most, talán kicsit felvidulnék/megnyugodnék, ha látnám, másnak sem megy simán a süti sütése.:)

2011. dec. 23. 18:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szilárd akkor nem rontottál el semmit. Ha nem teljesen folyós de híg, akkor is ált azt írják h ontsuk :)
2011. dec. 23. 18:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Te legalább próbálkozol!!! Én úgy közlekedek a konyhában, mintha alá lenne aknázva... mindezt 25 évesen... a volt pasim épp tegnap ecsetelte, hogy az a barátnője, aki utánam volt, milyen jól főzött...
2011. dec. 23. 18:14
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Nem csak te vagy béna, nekem még soha nem sikerült egy sütit se olyanra készíteni amilyenre szerettem volna. :-)

Hát ez van, majdcsak sikerül, azért ez a probléma nem a világ vége! Fel a fejjel!

2011. dec. 23. 18:19
 4/12 A kérdező kommentje:

Első, köszönöm a "próbálkozást", de ezt a tésztát meg tudtam fogni, és kiemelni a tálból:(:)

Lényegében belenyújtottam szinte a tepsibe:) Szerencsére a férjem is értékeli a próbálkozásomat, és nyugtat, hogy finom lett. Végül is az ízével valóban nincs is gond, de hogy lehet ennyire más állagú tésztát kapni!:)

Akartam sütni még egy másikfajtát is, de ezek után inkább nem.:)

Második, az aláaknázott konyhán nagyot nevettem.:D Köszönöm.:)

2011. dec. 23. 18:26
 5/12 anonim válasza:
88%

Regéljek? :)

Próbálkozz amerikai sütikkel, pl. muffin, cookie.

Írj egy privit, ha kérsz receptet, nagyon szívesen elküldök egy nagyon egyszerűt.

Ha láttad volna, én hogy kezdtem... A sok röhögéstől olyan kockás lenne a hasad, mint Rubint Rékának. : D

Egy jó kis recept:

[link]

2011. dec. 23. 18:32
 6/12 A kérdező kommentje:

Igen, szerencsére nem életbevágóan nagy probléma:)

Csak annyira szerettem volna valami sütit sütni karácsonyra:) Végülis meg is lett, csak csukott szemmel egye az ember.:)

Bár mikor adagoltam hozzá a lisztet, már akkor sejtettem, hogy itt valami nem stimmel, de úgy voltam vele, a recept írója csak jobban ért hozzá mint én.:)

2011. dec. 23. 18:32
 7/12 A kérdező kommentje:

5. válaszoló!

Recepteket szivesen fogadok, de szerintem ide írd, mert sokszor látom, hogy mások is keresik az egyszerűen elkészíthető sütiket.

Egyébként igen, légyszives meséljél:) Most valóban jól esne mások bakijait olvasni.:) Felvidítana.:)

Bár a második válaszon már nagyon jót nevettem.:)

2011. dec. 23. 18:39
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Ha ettol jobban leszel: Cukrász vagyok és én sem kezdtem kulonbul mint te. Bár én inkább onmagam csonkításában jeleskedem :) A hiba egyébként nem benned van hanem a receptben.
2011. dec. 23. 18:46
 9/12 A kérdező kommentje:

Igen, az első nem sikerült sütiknél én is azt mondtam, hogy nem jó a recept. De az nem lehet, hogy egy recept sem jó:)

Na, bár ez valóban nem tökéletes, mert a cukor is el van "méretezve" benne. Szerintem ez még egy nagyon édesszájú embernek is túl édes lenne.

2011. dec. 23. 19:11
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Jaj, már.

Anya - még nem éltem akkor - egyszer máktortát készített. Nem szülinapra, csak úgy, és egy az egyben kihagyta belőle a lisztet, így a forró, folyós mákos-tojásos "izét" kaptak végeredménynek. Apa evett belőle, mert ízre nem volt rossz, de a sütihez sem volt köze, tortához meg pláne nem.

A receptben volt a hiba, nem írták oda, h liszt is kéne bele.

2011. dec. 23. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!