Nyugtassatok meg, hogy nem csak én vagyok ilyen béna sütisütésben?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy receptet. Nem nehéz, csak össze kell keverni a hozzávalókat. Be is tartottam a sorrendet. -öntsük a tésztát a tepsibe-De nem is önthető állagú lett a tészta!:((( Hogy lehetek ennyire béna!!!! Írtok bakikat, nálatok milyenek voltak már? Annyira magam alatt vagyok most, talán kicsit felvidulnék/megnyugodnék, ha látnám, másnak sem megy simán a süti sütése.:)2011. dec. 23. 18:08
11/12 anonim válasza:
Gondolkozz már kicsit! Nem azt mondtam h minden esetben a recept a hibás, de az o esetében valószinu. Már ahogy leírta. Sok rosszul leírt receptet látok én is neten, újságokban mindenhol.
12/12 anonim válasza:
Szerintem nem csak te vagy ilyen béna többen vagytok ezzel így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!