Mi volt a legnagyobb konyhai baki amit elkövettetek?
A legkínosabb az volt, amikor összecsődítettem az egész családot... Én hívtam őket, ergo én főzök. Beígértem mindenkinek a fincsi zöldborsó levest. Éppen a tálalásnál jöttem rá, hogy minden benne van csak zöldborsó nincs.
Ez történt kb. 8 éve, azóta is mindenki ezzel szívja a vérem. :D De nem panaszkodtak, hogy nem volt fincsi. Xd
Még gyerekként,főztem anyuéknak kávét, fahéjból.Eleinte még tetszett is nekik, hogy milyen finom illat van a lakásban, míg bele nem kortyoltak és rájöttek, hogy csak az illat finom :D
Tavaly nyáron, már felnőttként főztem lecsót, egy deka só nélkül.
Az öcsém itthon volt vendégségben. Barátokat hívott. Megegyeztünk, hogy én gondoskodok a szendvicsekről, megfőzöm a kávét, de a bort ő "szervírozza".
Megfőztem a kávét, jó erősre, bevittem, de én nem ittam belőle.
Amikor elmentek a vendégek, az öcsém kérdezte, hogy milyen kávéból főztem,mert nagyon savanyú, rossz íze volt. (A vendégek azért nem szóltak semmi, megitták)
Kiderült, hogy az öcsém a demizsonból a fehér bort a porcelán vizes kancsóba öntötte, Hogy könnyebben bele tudja önteni az asztali üvegbe. Nekem eszembe sem jutott, hogy víz helyett bor van benne, és azzal főztem meg a kávét.
Valamilyen levest föztem,és levettem róla a fedőt,és nem vettem észre,hogy sikerült rátennem egy gyufásdobozra...
szépen vissza tettem a fedőt,és csak késöbb láttam,hogy úszkálnak benne a gyufaszálak.
Borzalmas foszfor ize volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!