Császármorzsát sütöben, vagy serpenyöben kell csinálni? Kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 09:21
2/7 anonim válasza:
Mi csináltuk már tepsiben és serpenyőben is. Mindenhogy jó.
4/7 anonim válasza:
Mikróban üvegtálban kezdem, aztán mikor már majdnem kész, átrakom serpenyőbe, hogy kicsit megpirítsam. Szerintem így a legegyszerűbb, mert garantáltan nem ég le.
5/7 anonim válasza:
Én is csináltam mindkét módszerrel. A serpenyő jobban sikerül, de ott kell mellette szobrozni. Az utolsó fázisban megszórom cukorral, és azzal még ellapátolgatok rajta egy darabig. De finom, és milyen régen csináltam!
7/7 anonim válasza:
Serpenyőben szoktam, édesanyám csinálja sütőben is, serpenyőben is, én még a sütős verziót nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!