Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A NATÚR gesztenyamasszát hogy...

A NATÚR gesztenyamasszát hogy tudom rendesen megédesíteni? Azaz hogy kell?

Figyelt kérdés

2013. jan. 13. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Porcukor, kis tejszín, rumaroma.
2013. jan. 13. 19:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
A bolti gesztenyemassza édesítve van már.
2013. jan. 13. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
tudom, de én véletlenül natúr bolti gesztenyemasszát vettem.
2013. jan. 13. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Reszelés után hintsed meg cukorral és keverd össze. Én egyébként olyan boldog voltam, hogy lehet kapni olyan gesztenyemasszát, aminek nincs sz@r aromás íze, hanem tényleg gesztenye. Babáknak az kell.

De milyen fincsi lehet nem cukorral, hanem egy kis mézet rá, és úgy a tejszín. Próbálj meg elvonatkoztatni a megszokott ízektől! :)

2013. jan. 13. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi meg alig találtunk karácsony előtt natúr masszát, mindenhol az édesített, rumos sz*rt lehetett kapni. Mindig készítünk töltött pulykát, abban érdekesen mutatna az édes massza. A natúrhoz tehetsz cukrot, rumaromát, reszelt citrom vagy narancshéjat, és legalább tudod, hogy mi van benne.
2013. jan. 13. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a gesztenyemasszát darált kekszel gyúrom össze, akkor lefőzött kávét használok és abba rakok édesítőt. Az elég.
2013. jan. 14. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!