A NATÚR gesztenyamasszát hogy tudom rendesen megédesíteni? Azaz hogy kell?
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 19:53
1/6 anonim válasza:
Porcukor, kis tejszín, rumaroma.
2/6 anonim válasza:
A bolti gesztenyemassza édesítve van már.
3/6 A kérdező kommentje:
tudom, de én véletlenül natúr bolti gesztenyemasszát vettem.
2013. jan. 13. 20:15
4/6 anonim válasza:
Reszelés után hintsed meg cukorral és keverd össze. Én egyébként olyan boldog voltam, hogy lehet kapni olyan gesztenyemasszát, aminek nincs sz@r aromás íze, hanem tényleg gesztenye. Babáknak az kell.
De milyen fincsi lehet nem cukorral, hanem egy kis mézet rá, és úgy a tejszín. Próbálj meg elvonatkoztatni a megszokott ízektől! :)
5/6 anonim válasza:
Mi meg alig találtunk karácsony előtt natúr masszát, mindenhol az édesített, rumos sz*rt lehetett kapni. Mindig készítünk töltött pulykát, abban érdekesen mutatna az édes massza. A natúrhoz tehetsz cukrot, rumaromát, reszelt citrom vagy narancshéjat, és legalább tudod, hogy mi van benne.
6/6 anonim válasza:
Ha a gesztenyemasszát darált kekszel gyúrom össze, akkor lefőzött kávét használok és abba rakok édesítőt. Az elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!