A másnapos palacsinta masszát miért nem lehet rendesen kisütni?
Figyelt kérdés
Én mindig úgy járok, hogy ha megmarad palacsinta massza, és azt hűtőben tárolom, majd másnap szeretném kisütni, mindig vagy ragad le, vagy szakad, sohasem jó, pedig előtte nap frissen tökéletesen ki lehetett sütni. Miért van ez és mit lehet vele kezdeni, hogy ki lehessen sütni rendesen? Köszi a segítséget.2012. szept. 13. 16:08
1/2 Yukióóóó válasza:
újra kellene keverni és hozzá tenni vagy tejet vagy vizet :-)
2/2 anonim válasza:
Nekem még sosem volt vele bajom, mindig jól meg tudtam sütni. Dirrekt van, hogy előtta nap elkészítem, hogy másnap csak sütni kelljen.Keverd át jó, tegyél bele egy kis szóda, vagy ásványvizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!