Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkecombot, szárnyat meg...

Csirkecombot, szárnyat meg kell főzni, vagy párolni panírozás előtt? Átsül rendesen ha nyersen panírozom és kisütöm?

Figyelt kérdés
Milyen köret a legjobb a rántott csirkéhez?
2012. jún. 14. 14:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
átsül. csak a tyukot kell előre megpárolni rántásnál
2012. jún. 14. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megfőzni, amikor már elég meleg az olaj tedd le takarékra a lángot és fedő alatt lassa süsd az egyik felét, majd vedd le a fedőt és lassan süsd meg a másik felét, majd vedd magasabb lángra és kicsit még süsd, hogy ropogós legyen, nekem így mindig átsül, sőt ha a csont mellett a combot bevágof még hamarabb.
2012. jún. 14. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokféle körettel szoktuk enni, burgonyapüré, petrezselymes újburgonya, zöldséges rizs/rizibizi, sült burgonya.
2012. jún. 14. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Majonézes burgonyával is nagyon finom.
2012. jún. 14. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim válasza:
At sül persze hogy 23 F de ha elözö este szepen be izesited so bors esetleg rozmaring stb stb es be rakod a frigoba es masnap veszed elo sutni panirozni hmmmmm olyan lesZ :D
2012. jún. 14. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
én előtte megfőzöm és utána panírozom. köretnek lehet sok fajtát csinálni. rizi-bizi, krumplipüré,sült krumpli,petrezselymes krumpli...
2012. jún. 14. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Köretnek (a krumplin és rizsen kívül) lehet csinálni bármilyen főzeléket, pl. szeretem kelkáposzta főzelékkel, tökfőzelékkel, stb. De jók hozzá a mártások is pl. paradicsom mártás, vagy meggyszósz hasonlók is.
2012. jún. 14. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Ahogy a "ketteske":) én is úgy csinálom, csak én zsírban sütöm. a combokat én is beszúrom éles késsel legalább három helyen csontig nyersen, még a panírozás előtt. a szárnyak pedig vékonykák, így tökéletesen átsülnek.
2012. jún. 14. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a combot be szoktam vágni csont mellett majd szétterítem, és így könnyen átsül

2012. jún. 15. 06:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

Egy picit én is át szoktam forralni, addig, hogy ha a villát csontig beszúrom, akkor a véres lé már nem bugyogjon belőle ki. Utána kiszedem, besózom, és majd úgy panírozom.

Az a pici húslé viszont nagyon jó egy kis zöldséges leves-alapnak.

2012. jún. 15. 07:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!