Mennyi ideig kell olajban sütni a panírozott csirkecombot hogy rendesen átsüljön?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 12:50
1/8 anonim 



válasza:





időre ezt nem lehet pontosan meghatározni. a lényeg, hogy csontig átsüljön, villával megszúrva már nem jön véres lé belőle.
2/8 anonim 



válasza:





én panírozás előtt több helyen éles késsel beszúrok a csontig. így könnyebben kijön a leve, hamarabb átsül. de lassú tűznél süssed, egy darabig fedő alatt. meg is kell forgatni jó párszor, hogy egyenletesen süljön minden oldala. a végén lehet erősíteni a lángon, hogy szép színt kapjon a panír, de ne égjen meg!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, forró olajba raktam majd visszavettem takarékra a lángot. Már egy ideje sül de egy két helyen a panír levált a húsról. Mit csináltam rosszul?
2012. márc. 30. 12:59
4/8 anonim 



válasza:





talán kevés volt az olaj, és letapadhatott a serpenyő aljára, ami leszedte. velem is előfordult már, és még az is baj volt, hogy vastagaljú volt a serpenyőm. emiatt nem volt elég forró a kezdő hőmérséklet a zsiradéknak és nekem is odaragadtak a húsok.
aztán rájöttem, hogy ez nem jó és váltottam vékony teflon serpenyőre, és bő zsiradékra.
óvatosan nyúlj alá, amikor megfordítod.
remélem azért sikerülni fog:)
5/8 A kérdező kommentje:
szia, köszi már kész vagyok, csak az egyik tapadt le :) kicsit be is fűszereztem igazi finomság lett :D
2012. márc. 30. 14:11
7/8 anonim 



válasza:





Örülök, hogy sikerült megsütnöd...., én előtte főzök belőle egy jó húslevest, és a megfőtt combot panírozom és sütöm ki. Mindig félek, hogy nyers marad a comb, mert vastag is, ezért inkább előtte főzöm. De ügyes vagy, és jó, hogy neked sikerült.
8/8 A kérdező kommentje:
:) köszi
2012. aug. 18. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!