Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkecombot, szárnyat meg...

Csirkecombot, szárnyat meg kell főzni, vagy párolni panírozás előtt? Átsül rendesen ha nyersen panírozom és kisütöm?

Figyelt kérdés
Milyen köret a legjobb a rántott csirkéhez?
2012. jún. 14. 14:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

Nem bíztam benne, ezért picit megpároltam.

A két éves, húst nem igazán evő kiscsajszim 3 szárnyat evett meg! Még az apja is csak nézte és hüledezett!

2012. jún. 15. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!