S. O. S! Ezen a héten vettem a sparból egy tálca csirkecombot szerdán. Végig a hűtőben volt, de most kibontottam, hogy csináljak egy jó kaját, de már erős a szaga. FELHASZNÁLHATÓ MÉG?
Figyelt kérdés
Pedig nincsenek a húson kék-zöld elszineződés,de nagyon nyálkás.Ehető még,vagy adjam a macskáknak?A szavatossága is csak hétfőn jár le.2012. máj. 26. 16:00
1/9 anonim válasza:
Próbáld meg egy kis ecetes vízzel lemosni, úgy, ahogy a boltokban csinálják. Ha ezután is erős szaga van, főzd meg a cicának.
2/9 anonim válasza:
Mert ha neked nem ehető akkor a macskának igen?
Nemár.. ugyanúgy elronthatja a gyomrát a romlott hússal mint te.
Egyébként én úgy tudom, ha ecetes vízben lemosod/áztatod kicsit, felhasználható.
3/9 anonim válasza:
ha büdös én nem használnám fel a csirkecomb nagyon hamar megromlik én is jártam már így..akarom bepácolni veszem ki a fóliából is megcsapott a bűz! Kidobtam én nem kockáztatok ilyennel!
4/9 anonim válasza:
Még nem romlott, de állott.valóban hasznos az ecetes lemosás, de én sem enném meg szívesen, ha már megcsapott a szaga.
a cicának oda lehet adni megfőzve.Jó pünkösdje lesz:))
5/9 anonim válasza:
Így van, alaposan főzd meg, a cicának nem lesz tőle még baja, hiszen esetenként a nyershúst is megeszi, mégis nagyon jól érzi magát.
6/9 anonim válasza:
a macskának tényleg oda lehet adni, nekik nem árt.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,a csirkecombokat mind az öt macsekom elpusztította.Már mélyen alszanak,a pocakjuk meg mint a duda.
2012. máj. 26. 21:15
8/9 anonim válasza:
XDD.Nekem is van három:) elhiszem, hogy jól be
laktak, aztán szunya.gondolom nem mindennak ehetnek csirkecombot.
én nyers varhavesét és kacsaszívet vegyesen adok nekik, meg persze konzervet.bár már ezek is majdhogy nem csirkecom árban vannak.
na szia, üdv-cicás-
9/9 anonim válasza:
Na jól összekalimpáltam a betűket reggel, de remélem mi macsekosok értjük egymást:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!