Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítitek a ludaskását?

Hogyan készítitek a ludaskását?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:

A liba aprólékot hideg vízbe felteszem főni rakok bele bors, babérlevél, fokhagyma .

A zöldségeket megpárolom: sárgarépa, fehér répa , borsó , gomba . Amikor a liba hús megpuhult akkor hozzáadom a zöldségeket . Majd kacsa vagy liba zsiron rizst piritok és hozzá adom a leveshez . Ügyelve arra ,hogy a rizs mennyi folyadékot vesz fel : Majd elfőzöm a folyadékot a rizsröl.. Amikor a rizs minden folyadékot felvett akkor kész...

2013. jan. 3. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Apróra vágott hagymát dinsztelek, majd karikára szelt répát, gyökeret beleforgatok, és a husit is, ha van egy kis apróra vágott petrezselymet is. Majd felengedem sóval, borssal, puhára főzöm. Amikor a husi kész, belekavarom a rizst, egy kicsit forralom, majd lefedem, gázt elzárom alatta. Kb. 30-40 perc alatt puhára dagad a rizs, és az egész már ehető is.
2013. jan. 3. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
15%
kell hozzá lúd meg kása..nem nehéz:)
2013. jan. 3. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is dinsztelhagymás zsíron teszem fel a húst és párolom sóval kis borssal puhára.

a zöldségeket(srépa, fehérrépa, kis darab zeller, a végén egy kis zöldborsó, de nem sok ) is zsíron párolom. a rizst külön főzöm meg jó szaftosra - ez esetben nem pergősre - és hozzáadom a húshoz a zöldségekkel együtt.együtt még összefőzöm egy rövid ideig, ha kell húslevessel (húslével )még kipótolom , hogy véletlenül se legyen száraz.

ha kell még borsozom, frissenvágott petrezselyemmel is megszórom.

2013. jan. 3. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!