Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen módon készítitek el a...

Milyen módon készítitek el a bőrös malaccombot?

Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:

ha egyben van vagy ha szeletelve?ha egyben akkor a bőrös felét beirdalom fokhagymát dugdosok bele,só,bors,semmi extra,max egy kis füstölt szalonnát dobok mellé és alá,fólia alatt sütöm először,majd leveszem a fóliát és aranybarnára sütöm.

Ha szeletekről van szó,akkor van amikor serpenyőben sütöm meg,és úgy fűszerezem ahogy épp kedvem tartja,só,bors,fokhagyma,esetleg babérlevél,vagy római kömény.

2012. dec. 29. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Akár egyben, akár vastagabb szeletben (ünnepekre) körberakom cikkekre vágott fehér-hagymával, hasábburgonyával, és felöntöm 1-1,5 deci fehér borral, majd puhára párolom és a végén piros-ropogósra sütöm.
2012. dec. 29. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!