Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csontos-bőrős csirkemell...

A csontos-bőrős csirkemell súlyának hány százaléka a színtiszta csirkemell?

Figyelt kérdés
Vagyis megéri ilyent venni a filé helyett?
2012. máj. 30. 09:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri, mert a csontból meg tudsz főzni levest pl. Én mindig elteszem a fagyasztóba. Akármit kicsontozok, a csontot mindig elteszem. Nem tudom hány százaléka, de a csirkemell csont alapból nagyon vékony valami, szóval nem sokat nyom.
2012. máj. 30. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hentes barátom elmondta, hogy teljesen mindegy hogy csontosat veszel, vagy filét, mert az ugy van kikalkulálva, hogy egy árban van. Amennyivel olcsóbb a csontos, annyival kevesebb sulyu a filé.
2012. máj. 30. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, ár-érték arányban ugyanott van mind a kettő. Annyi a különbség h ahogy az első is írta, a csontot később fel tudod használni, valamint a csontosnál van bőr is amit meg tudsz sütni ropogósra ha szereted. Én mindig filét szoktam venni, szeretem a csirkemellet nagyon, de csakis azt amit a hentesnél veszek. A Tescoban pl már nem vennék, egy darabig ott vettem, de aztán láttam mik kerülnek bele injekció által, és elment a kedvem tőle.
2012. máj. 30. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!