Van itthon 2 kg csirkemell, mit csinálhatnék belőle, amit sütőben kéne elvégeznem?
egy teosibe alulra teszel krumplit, majd a csirkemelleket jó fűszeresen majd hagyma és paradicsomkarika és rá reszelt sajt
vagy ha ledarálod tudsz belőle csinálni rakottzöldbabot, brokkolit, spárgát, karfiolt is
Szia!
Ha jól sejtem akkor a sütőzacskóra gondolsz. Simán ez a neve. Nálunk kisebb boltokban is lehet kapni. Sokszor készítek benne húsokat. Simán a befűszerezett húsokat tedd bele kösd be a száját és ollóval picit itt-ott vágd be, vagy egy tűvel szurkáld ki, mert különben szétdurran a gőztől. Ha nincs hozzá zárószalag, akkor óvatosan abból a széléből amelyiken nyitható vágjál le egy vékony csíkot és majd azzal kösd be a zacskó száját. Én 200 fokon szoktam sütni vele, és még egy jó tanács, hogy ne középre tedd a sütőben mert nagyon felpúposodik a teteje, és vagy nehezen, vagy nem is tudod kihúzni a sütőből (csak ha kivágod óvatosan /gőz/), mert úgy felpuffad a zacskó.
Ha nincs ilyen zacskó kéznél, akkor itt van pár recept amit a múltkor kaptam itt a többiektől, és már párat kipróbáltam, de mindegyik nagyon jó!
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__26..
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!