Az itthon lefagyasztott hús (pl. csirkemell) protein-/fehérje-tartalma megmarad? Tápértékileg megegyezik?
Figyelt kérdés
Jégkristályok nem rombolják szét? Mert az állaga ugye sosem lesz ugyanolyan, hanem olyan puhább lesz az egész :S2011. máj. 20. 20:07
2/2 anonim válasza:
A biológiai értéke változik, de ha nem laborkísérletekhez kell, akkor felesleges ilyenen gondolkozni. A fagyasztott és a megsütött hús is más lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!