Krw kérdése:
18 évesen kondi, testömegnövelés, fehérje. Tippek, tanácsok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 18 éves vagyok és a nyáron nagyjából 3 hónap erejéig lejártam egy konditerembe heti 3 alkalommal edzeni. Kb. 3-4 kg-t sikerült felszednem, csak abbahagytam, mert elkezdődött a főiskola és kicsit besűrűsödtek a napjaim és ráadásként sokszor fáj a hátam azóta, elképzelhető, hogy egy gyakorlatot rosszul végeztem. Amit el szeretnék érni, hogy növekedjek, de természetesen izommal. Most vagyok 70-71 kg és ~178cm. Szerintem magasságom már nem fog mozogni és izomzatom kialakult de sokszor 'kicsinek' érzem magam a 70 kilómmal. Ezért szeretném kérni a tanácsotokat, hogy mennyire ajánlott 18 évesen nekiállni komolyabban a kondinak és fehérje turmixokat enni. Ezenkívül mennyire ajánlott, hogy egy szakértő mutassa meg a helyes gyakorlatokat?2011. szept. 18. 22:39
1/2 anonim válasza:
szerintem írj egy ilyen témájú fórumra, ott többen-többet tudnak segíteni.
2/2 ani87 válasza:
a fórum jóötlet! van egy ismerősöm összevissza gyúrt szedett tömegnövelőket tablettákat fiatalon most 40 év körüli és nyomorék a gyereke, szal egészségesétrend semmi kacat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!