Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bőrös malackaraj sütése? Hogyan?

Bőrös malackaraj sütése? Hogyan?

Figyelt kérdés
Még sosem készítettem, ezért minden tanácsra szükségem lenne.

2012. ápr. 5. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha szeletben vannak, akkor minden szeleten a bőrös részt 1-2 cm mélyen 2-3 helyen darabold be. Sózd, fűszerezd a sütés előtti napon. Sütés előtt zsírozott tepsibe teszed, kevés vizet is öntesz rá (alá). Fóliával beborítva megvárod míg megpuhul, majd fólia le, és szépen megpirítod.


Ha egyben akarod sütni, akkor is egy kissé darabold be, mintha szelni akarnád, sózd, fűszerezd alaposan ízlés szerint. Én mindig rakok az egyes "szeletek" közé fokhagyma-szeleteket. (Én azzal szeretem, de a fűszerezés ízlés dolga.)

Ugyanúgy zsírozott tepsibe, vizet öntve rá, fólia alatt először puhára párolod, majd szép pirosra sütöd. Amikor már pirítod, néha-néha meglocsolod a saját zsírjával, biztosan finom lesz. (Van aki sörrel kenegeti sütés közben)

2012. ápr. 5. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]


Előző vagyok!

Innét még esetleg ötleteket meríthetsz, ha olvasgatol.

2012. ápr. 5. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Szuper! Köszönöm! Egyben szeretném sütni.
2012. ápr. 5. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó étvágyat hozzá!
2012. ápr. 5. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!