Liba Sütése? Mikor sózam be?
attól függ mekkora, darabban van vagy egyben
mondjuk én a kacsát-libát mindig előtte este szoktam besózni mert akkor nyugis vagyok szépen beírdalni,előkészíteni.
Így van, előző nap.
Ahol vastagabb akár a húsa, akár a hálya, ott beirdalni, és a sót oda is beleszórni. Én azokra a helyekre még pár vékony szelet fokhagymát is teszek, az is kezdje el már akkor átadni az ízét a husinak.
Ha csak sütés előtt egy-két órával sózod meg, a só nem fogja átjárni, és a sülted édes marad.
Hát igen. Mindenképpen pontos j.
Én is előző nap sózom, még az 1 kilós kacsákat is.
Ha már a nyelvtan, a " j" nem birtokos rag, hanem jelző:)
A j-re végződő szavaknál nem duplázódik, vagyis, héja, haja, héja stb... valakinek, valaminek.
A kérdésre, a kacsát akár egyben van, akár darabolva, mindig előző este alaposan besózom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!