Sertéstarja sütése serpenyőben?
Nagyon egyszerűen, serpenyőben szeretném megcsinálni a dolgot.
Rémisztgetnek a netes szakácskönyvek, hogy nagyon kell vigyázni, nehogy kiszáradjanak a sütéskor. Hogyan készítsem?
1. Milyen vastagságúra vágjam a szeleteket (1-2 cm?) és sütés előtt mennyi idővel sózzam be?
1. Kell-e zsír alá és ha igen mennyi?
2. Milyen fűszert tegyek még mellé/rá?
3. Lefedjem, vagy ne?
4. Közepes, vagy kis lángon süssem?
5. Egyéb szájbarágós javaslatok, tanácsok?
(Köszönöm, egyedülálló férfi vagyok 2 kislányommal és pillanatnyilag nem tudom mástól megkérdezni...)
úgy jó, kb 1-2 cm
kell, egy pici,h ne égjen oda
sót, vegetát, attól függ,h te hogy szereted
nem kell
közepes
mi úgy szoktuk,h leöntsük néha néha sörrel, és attól puha lesz...omlósabb.. ezt keresztapámtól tudom, aki szakács:D
amúgy nem vok benne biztos, de én igy csinálnám, sok szerencsét, remélem boldog vagy,mert én nem eléggé:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!