Marhahús sütése? Fehérpecsenye szeleteket hogyan, milyen fűszerrel, mennyi ideig süssem?
Én a helyedben borba áztatnám vagy vmi más szeszes italba,pl rum és úgy sütném ki aztán utólag fűszerezném.
Nem tudom van e ilyen recept de én kipróbálnám így..
A fehérpecsenyét nem sütni,hanem párolni kell,ha azt akarod,hogy puha legyen.
Nem kell feltétlenül pácolni,de ha akaord,akkor kendd be a szeleteket mustárral,tedd egymásra és letakarva tedd a hűtőbe éjszakára (vagy néhány órára)
Az edénybe tegyél zsírt (nem olajat),tedd bele egyenként a szeleteket,mindkét oldalát süsd,amíg kifehéredik. Utána tedd az összes szeletet az edénybe. Tegyél rá sót,borsot,kevés gyömbért és kezd el párolni fedő alatt. Ha elfövi a levét egy pici meleg vízzel pótold,vagy jó alá egy pohárnyi vörösbor is. Ha már puha,akkor süsd zsírjára.
A második válaszolóra hallgass!
Hirtelen sütésre a fehérpecsenye alkalmatlan, párolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!