Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel pácoljam a MARHA szelete...

Mivel pácoljam a MARHA szeleteket?

Figyelt kérdés
Minél több féle receptet kérek szépen!
2010. jún. 24. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
MARHA szelet páccal.
2010. jún. 24. 20:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Áztasd fokhagymás tejbe 1 napig, a hűtőbe, akkor puhább is lesz.
2010. jún. 24. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
30%

só + bors + fokhagyma + olaj


ketchup + erős pista + só + olaj

2010. jún. 24. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Pácolásnál ne sózz!

Mustár+fekete ö.bors,ezzel bekened,és olajba teszed 2-3 napra!Klasszikus!

Finom,laza lesz!

2010. jún. 25. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
7.39-es tökéletes. Nekem csak az jutott eszembe, hogy nem mindegy hogy milyen része a marhának. Az igy bepácolt húst legjobb hirtelen sütni/"szték"/-arra a bélszin és a hátszin jó csak. A többi hust hosszan kell párolni.
2010. jún. 25. 08:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!