Mivel pácoljam a MARHA szeleteket?
Figyelt kérdés
Minél több féle receptet kérek szépen!2010. jún. 24. 20:55
2/5 anonim válasza:
Áztasd fokhagymás tejbe 1 napig, a hűtőbe, akkor puhább is lesz.
3/5 anonim válasza:
só + bors + fokhagyma + olaj
ketchup + erős pista + só + olaj
4/5 anonim válasza:
Pácolásnál ne sózz!
Mustár+fekete ö.bors,ezzel bekened,és olajba teszed 2-3 napra!Klasszikus!
Finom,laza lesz!
5/5 anonim válasza:
7.39-es tökéletes. Nekem csak az jutott eszembe, hogy nem mindegy hogy milyen része a marhának. Az igy bepácolt húst legjobb hirtelen sütni/"szték"/-arra a bélszin és a hátszin jó csak. A többi hust hosszan kell párolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!