Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mibe pácoljam a lapockát?

Mibe pácoljam a lapockát?

Figyelt kérdés
Olyan 15 darabot fogok kiklopfolni amit simán szeretnék kisütni (serpenyő és olaj), de szeretném földobni valamilyen páccal. Tejfölös, tejszínes érdekel elsősorban.
2011. jún. 16. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
tejföl, tejszín, amibe fokhagymát, majorannát zöldfűszereket teszel. ebben hagyd pár órát, és utána süsd ki hirtelen.
2011. jún. 16. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
ui: ha nagyon csöpögne, papírtörlővel itasd le a szeleletekről.
2011. jún. 16. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 doboszoli ***** válasza:
Hirtelen sültnek a lapocka nem a legalkalmasabb hús.
2011. jún. 16. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
ha pácban állt pár órát, jó a lapocka is:)
2011. jún. 16. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!