Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan szoktad elkészíteni a...

Hogyan szoktad elkészíteni a bőrös combot, bőrös lapockát?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

előtte este besózóm, borsozom, ételízesítőzöm.

másnap tepsibe, kis víz alá, alufóliával lefed

átpárol kb 2 óra

majd fél óra alatt max fokon ropogósra sütöm

2011. márc. 12. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ja előtte fólia le, és víz alóla leönt
2011. márc. 12. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fokhagymát ne feledd!
2011. márc. 12. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

én is hasonlóan, de én a bőrét óvatosan, hogy át ne vágjam,átlósan oda-vissza bevagdalom.a húst megtűzdelem fokhagymával,sóval borssal fűszerezem.szintén fólia alatt zsírban, icipici vízzel sütöm vagy másfél órát.utána leveszem a fóliát és füstölt szalonnabőrkével kenegetem

a bőrét, ami szépen "kockás" lesz és ropogósra pirul.

2011. márc. 13. 06:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket.

Sülten kívül máshogy nem jó? Pl. valami étel belőle. Székely és töltött káposzta jutott még eszembe. Ezekbe is jó lenne ugye? Más valamibe még?

( persze úgy gondoltam, hogy a bőr és a hús közötti zsírréteget nem raknám bele:) )

2011. márc. 13. 18:17
 6/6 anonim ***** válasza:

székelykáposztába kiváló a bőrős hús is, persze szeretni kell a csülökszerű étkeket.

a bőrős húsból egy jó pörköltet csinálsz,rá savanyú káposzta és így tovább, ki hogy szokta.

2011. márc. 13. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!