Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan pácoljam a csirkehúst?

Hogyan pácoljam a csirkehúst?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sosem pácoltam még semmit.A receptben a következő szerepel: A csirkehús kockákat pácoljuk be fél órára a sóval, a chili paprikával, a citrommal és a szójaszósszal. Hogy csináljam ezt? Csak simán tegyek rá mindent a húsra és hagyjam állni?

Előre is köszi!


2011. márc. 6. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, pontosan úgy. Néha keverd át, és kész.
2011. márc. 6. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a gyors választ! :)
2011. márc. 6. 14:05
 3/3 anonim ***** válasza:
42%
A felsorolt összetevőket keverd össze egy tálban, a felkockázott hússal egyenletesen keverd össze (hogy mindegyik húsdarabot érje a 'massza') takard le a tálat fedővel, vagy fóliával és rakd fél órára a hűtőbe.
2011. márc. 6. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!