Halfilét mennyivel sütés előtt pácoljam be, hogy ropogós maradjon, ne halpüré jellegű?
Figyelt kérdés
Fokhagymás tejes pácra gondoltam, több helyen olvastam, majd lecsöpögtetve paprikás lisztbe szeretném forgatni.2011. márc. 19. 11:05
1/3 A kérdező kommentje:
Neten ennyit találtam:
Halak pácolása: tengeri halaknál ne felejtsük el a halhúst jól becsöpögtetni citrommal. A halat fűszerezés után elég 1-2 óráig a hűtőben tárolni.
2011. márc. 19. 12:39
2/3 anonim válasza:
A halat max2 óra hosszat szabad pácolni, különben halleves lesz belőle, ha elfelejted kivenni a pácból.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi azóta már rég megsütöttem, sütés előtt pácoltam, nagyon finom lett :) köszi!
2011. márc. 31. 05:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!