Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Halfilét mennyivel sütés...

Halfilét mennyivel sütés előtt pácoljam be, hogy ropogós maradjon, ne halpüré jellegű?

Figyelt kérdés
Fokhagymás tejes pácra gondoltam, több helyen olvastam, majd lecsöpögtetve paprikás lisztbe szeretném forgatni.
2011. márc. 19. 11:05
 1/3 A kérdező kommentje:

Neten ennyit találtam:

Halak pácolása: tengeri halaknál ne felejtsük el a halhúst jól becsöpögtetni citrommal. A halat fűszerezés után elég 1-2 óráig a hűtőben tárolni.

2011. márc. 19. 12:39
 2/3 anonim ***** válasza:
A halat max2 óra hosszat szabad pácolni, különben halleves lesz belőle, ha elfelejted kivenni a pácból.
2011. márc. 25. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi azóta már rég megsütöttem, sütés előtt pácoltam, nagyon finom lett :) köszi!
2011. márc. 31. 05:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!