Grillezéshez vásároltam húst, de a vendéglátás későbbre halasztódott. Be kell fagyasztanom. Csak így natúr tegyem el, vagy pácoljam be a szeleteket, kicsontozott csirkecombokat és a szűzpecsenyét só nélkül, olajos pácba?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 19:53
1/5 anonim válasza:
Szerintem így nyersen fagyaszd le, és majd ha aktuális lesz vedd ki 1 nappal előtte, pácold be és álljon legalább 24 órát a pácban a sütés előtt.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Betettem a mélyhűtőbe, tanácsod szerint.
2010. aug. 18. 21:17
3/5 anonim válasza:
Igaz, hogy már lekéstem a válasszal, de sokkal jobb, ha bepácolod a húsokat és úgy fagyasztod le - igy mire kiolvad, addigra a pác is átjárja és sokkal finomabb lesz. Már évek óta igy csinálom, és csak ajánlani tudom.
4/5 anonim válasza:
Szerintem meg mind a két módszer jó!:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget.
2010. aug. 20. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!