Csirkecombokat es szarnyakat sutok ki, milyen nagyon finom koretett tudnatok hoza ajanlani?
én amit nagyon szeretek az így készül, nem tudom mi a neve:)
krumplit megpucolsz, és felvágsz közepes méretű kockákra. majdnem teljesen megfőzöd, majd kevés olajjal, sok fűszerrel egy tepsiben vagy üvegedényben sütőben megsütöd.
főtt/párolt brokkoli és karfiol vajban
karfiolfőzelék (szóval főtt karfiol lisztes/tejes rántásban
csíkokra vágott répa/cukkini/kalif.paprika (először répa, 2 percre rá paprika, 2 percre rá cukkini, így egyszerre főnek meg)
krumplipüré lisztben vagy panírban megforgatva és kisütve
paradicsomkarikák bazsalikommal/petrezselyemmel/ korianderrel stb. megszórva , olivaolajjal leöntve
krumplipüré (tej helyett vajjal és tejszínnel!), mert az nagyon finom a hús szafttal
karamellizált erdeigyümölcsös málnás-epres szósz (az püréhez is illik)
petrezselymes burgonya?
Spenótos krumplipüré:
A krumplit sós vízben puhára főzöm, krumplinyomóval a vajjal együtt áttöröm, fokozatosan hozzádolgozom a tejet még mindig a krumplinyomóval dolgozva. Utolsó fázisként olíva olajon megfonnyasztom a fokhagymát és a spenótot, majd összekeverem a pürével.
Franciasaláta
petrezselymes vajas krumpli
kukoricás rizs
rizibizi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!