Hal sütése a szabadban?
nyars helyett inkabb a Halsütő grill rács praktikus,
fuszerek es vaj amivel kenegetni fogod a parazs felett
kenyer vagy par db krumpli amit a parzsba dobsz kb ennyi
Én a következő módon csinálom:
Megtisztítod a halat
A fejét levágod
Beirdalod kb. 3mm-es csíkokban
Fűszerezed (só, fokhagyma)
A tűz mellett tartod a nyárson a halat és nem felette, olyan távolt a tűztől hogy 3másodpercig ott tudd tartani a kezed.
Pirosra sütöd
Jó étvágyat!
(esetleg pár csepp citromlevet tehetsz rá közvetlen evés előtt)
Mi szoktunk a parton sütni pontyot fóliában.
Befűszerezett ponty patkókat,(gyerekeknek filét) zsírral megkent alufóliára fektetek, némi hagyma, paprika, paradicsom, esetleg gomba társaságában. Lazán becsomagolva faszénparázson egyszer megfordítva 10-10 percig sütöm.
Isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!