Liba comb sütése? Hogy lesz omlos, és nem szárad ki másnapra? Szerintetek melyik megoldás jó?
Figyelt kérdés
Azt olvastam ,hogy alacsony hő fokon süssem sokáig, :vagy lassú tüzön fözzem fél puhára és utána tegyem alacsony hő fokon 150-160 C-ra.
Ha van más tuti tipp annak is örülnék!!!
Köszönöm a válaszokat !!!
2011. okt. 29. 14:10
1/2 anonim válasza:
Alacsony hőfokon süsd sokáig, ne főzdd meg előtte!
2/2 anonim válasza:
A tepsit takard le fóliával, és csak a sütés vége felé vedd le, hogy piruljon a hús.És alacsony hőfokon süssed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!