Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Azzal fordulnék hozzátok,...

Azzal fordulnék hozzátok, hogy egy átlagos sulis srác vagyok, és arra gondoltam, mi lenne ha rizst vinnék suliba kajának, mivel sokkal laktatóbb mint egy szendvics, meg szerintem jobban is esne. Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
Persze nem üresen, öntenék rá tartármártást, úgy nem olyan üres. Szerintetek minden este főzzek egy adagot, hogy reggel elvihessem, avagy főzzek több adagot, és tegyem hűtőbe. Ott mennyire állna el? Más lenne az íze ha 1-2napot hűtőbe van? Mit tanácsoltok?
2011. szept. 27. 22:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%
Főzz nagyobb adagot,és adagonként fagyaszd le. Nem lesz semmi baja. Este vedd ki a fagyóból,és a mártást reggel tedd rá.
2011. szept. 27. 22:13
 2/19 A kérdező kommentje:
Hmm,köszönöm a választ:)jó ötletnek tűnik:D Azt is megtehetem,hogy igen,lefagyasztom,reggelre kienged:Dés egy ici-picit átmelegítem a mikróban,cska hogy langyos legyen,és vihetem is:D
2011. szept. 27. 22:19
 3/19 anonim ***** válasza:
97%

Ne fagyaszd le, úgy nagyon rossz, ha kiolvad.

2 napra főzz, addig a hűtőben is eláll. persze mártás nélkül, azt csak aznap tedd rá.

2011. szept. 27. 22:37
 4/19 anonim ***** válasza:
77%

meg tudnád melegíteni vagy hidegen ennéd? mondjuk a rizs finom hidegen is:D

na de ha én vittem volna annak idején ilyen kaját akkor vagy kiröhögtek volna vagy elkunyizták volna.:D nyugodtan vigyed ha az esik jól.

2011. szept. 27. 22:51
 5/19 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon fontos, hogy csak barna rizst csinálj. A fehér rizsben semmi nincs, csak üres kalória, a barna viszont tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, rost és más hasznos anyagok is vannak benne.

De a rizst ne valami vacak, ártalmas kész szósszal öntsd le, hanem adjál hozzá zöldségeket, esetleg gyümölcsöt, mákot stb. A neten fogsz találni rengeteg ötletet a rizshez.

2011. szept. 27. 22:55
 6/19 anonim ***** válasza:
68%
Fagyaszd le nyugodtan,én is sokszor lefagyasztom,de kiengedve soha nem vizes,főleg,ha mikróban melegítem fel. Jobb,mint a másnapos rizs.
2011. szept. 27. 22:55
 7/19 anonim ***** válasza:
64%
Semmivel sem jobb a barnarizs,csak ma divat ezt állítani. Zöldséggel is összefőzheted,de úgy elég száraz lesz,ha nincs mellé valamilyen szaftos hús.
2011. szept. 27. 22:56
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
Mit szólsz a mákos tejberízshez?
2011. szept. 28. 05:04
 9/19 anonim ***** válasza:
75%

egy hétig jobban esne, aztán arra is ráunnál, mint a szendvicsekre. ráadásul sokkal körülményesebb megenni

egy dobozkából villával, mint egy harapható szendvicset.

2011. szept. 28. 07:33
 10/19 anonim ***** válasza:
76%
utolsó: ez nem így van, mi az osztályban idén már csak főtt kaját viszünk, hánynunk kell a szendótól.
2011. szept. 28. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!