Azzal fordulnék hozzátok, hogy egy átlagos sulis srác vagyok, és arra gondoltam, mi lenne ha rizst vinnék suliba kajának, mivel sokkal laktatóbb mint egy szendvics, meg szerintem jobban is esne. Mi lenne a megoldás?
Ne fagyaszd le, úgy nagyon rossz, ha kiolvad.
2 napra főzz, addig a hűtőben is eláll. persze mártás nélkül, azt csak aznap tedd rá.
meg tudnád melegíteni vagy hidegen ennéd? mondjuk a rizs finom hidegen is:D
na de ha én vittem volna annak idején ilyen kaját akkor vagy kiröhögtek volna vagy elkunyizták volna.:D nyugodtan vigyed ha az esik jól.
Nagyon fontos, hogy csak barna rizst csinálj. A fehér rizsben semmi nincs, csak üres kalória, a barna viszont tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, rost és más hasznos anyagok is vannak benne.
De a rizst ne valami vacak, ártalmas kész szósszal öntsd le, hanem adjál hozzá zöldségeket, esetleg gyümölcsöt, mákot stb. A neten fogsz találni rengeteg ötletet a rizshez.
egy hétig jobban esne, aztán arra is ráunnál, mint a szendvicsekre. ráadásul sokkal körülményesebb megenni
egy dobozkából villával, mint egy harapható szendvicset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!