Azzal fordulnék hozzátok, hogy egy átlagos sulis srác vagyok, és arra gondoltam, mi lenne ha rizst vinnék suliba kajának, mivel sokkal laktatóbb mint egy szendvics, meg szerintem jobban is esne. Mi lenne a megoldás?
Nyugodtan vidd magaddal, és ötletesen bővítsd! Például lehet mellé tenni párolt zöldséget, felkockázott sült húst, sajtkockákat, kecsapot, főtt virslikarikákat, salátaleveleket, stb.
Mondjuk ennyi erővel főtt ételt is vihetnél magaddal :)
A barna rizs tényleg jobb, mert a héja nincs lehántolva (rengeteg jót tartalmaz), de azért nem rossz a fehér rizs, főleg, hogy a rizs alapból rost anyag, de 8. (a fényezetlen a jobb, ha jól rémlik valami cukorral fényezik a fényezettet)
Nem érdemes fagyasztani, inkább 1-2 napra tárold el, de sok mindent használj rá, (husik, zöldségek, legyen elég kiegyensúlyozott az étrended) és készülj fel, hogy ha mindennap ezt eszed, meg fogod utálni a rizst a végén.
inkább 2-3 naponta főzd meg szerintem úgy jobb de fagyasztani is fagyaszthatod
vághatsz bele csirkemellsonkát, főtt tojást, különféle husokat, halakat, virslit, zöldségekkel eheted-pl egy zöldséges rizseshús, párolt hüvelyeseket keverhetsz bele, gombát, főtt répát, sült hagymát, pardaicsom, paprika, savanyúsággal, különféle sajtok, reggel üthetsz rá egy-két tojást sült tojásos rizs-nagyon finom, rizseshús, tejberizs gyümölcsöntettel/fahéjjal, csak úgy önmagában, különféle szószokkal stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!