Hogy készítitek a majonézes-hagymás virsli salátát? Meg kell főzni a virslit?
Én is megfőzöm, és megvárom míg kihűl.
A virslit alapjaiban olyan állapotban árulják, hogy fogyasztás előtt vagy főzni, vagy sütni szoktuk. Miért térne el ettől az a virsli, amelyiket valamilyen salátába akarjuk elhasználni?
"A virslit alapjaiban olyan állapotban árulják, hogy fogyasztás előtt vagy főzni, vagy sütni szoktuk. Miért térne el ettől az a virsli, amelyiket valamilyen salátába akarjuk elhasználni?"
Ez tévedés... dolgoztam olyan helyen, ahol készítik. A virsli, akárcsak a lecsókolbász, krinolin, felvágottak készre vannak főzve!
Felhasználás előtt csak melegíteni szoktuk, illetve a levesbe is pl. csak a legvégén tesszük bele. Sütni csak azért érdemes, mert a zsiradéktól, illetve a pörk felülettől más íze lesz. Aki lepontozott, gondolom, a felvágottat sem teszi "nyersen" a kenyérre... ugyanazzal a technológiával készül.
Ráadásul megfőzve/megsütve rövidebb ideig áll el.
Gyártástechnológiája: [link]
Hármas hsz. voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!