Ha csirkemell és a magyar nemes halak egy árban lennének melyiket vennéd?
Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 17:47
11/18 anonim válasza:
Egyetértek szegény lepontozott 7-es válaszolóval. Csirkemell akkor sem kéne, ha 100 forint lenne kilója.
12/18 anonim válasza:
Én sem értem mi a jó a csirkemellben.Szerintem azért veszik annyian,mert nem tudnak főzni.Arra csak egy üveges szószt kell önteni,meg főzni hozzá egy zacskós műanyagízű rizst,azután kész a kaja.Ja,és nem is laktat.
13/18 anonim válasza:
Hát én állítólag tudok főzni. Mégis szeretjük a csirkemellet. Én még sosem készítettem el szárazra és ízetlenre. Üveges szószt pedig nem csak csirkére teszek (már ha teszek fél évben egyszer, mikor 10 perc alatt kell kaját csinálnom az éhenkórász gyereknek), hanem ugyanúgy ráteszem a sertésre, a pulykára, vagy bármire, amit először megfogok a fagyasztóban. Ettől függetlenül persze nem egyfolytában csirkemellet eszünk, de szeretjük. A halat viszont nem, továbbra is csak a tengerit (én írtam, hogy iszap ízű, de akár pocsolyát is írhattam volna).
14/18 anonim válasza:
Hát úgy látszik valakinek nagyon nem tetszett,hogy szerintem a hazai halak (amiket eddig ettem) jó nagy részének iszapíze van.Már az izlésnek is egyformának kéne lenni,és akkor nem pontoznátok le?:D Nem veszek olyan alapanyagot,ami nem izlik,akkor sem ha utánam dobják.. de azért ezek a halak nem túl olcsók. Nem értem,mi kerül ennyibe rajtuk,mikor max halászléba jók ,egyébként az élvezeti értékük (számomra) 0 sütve,rántva akárhogy .. a csirkemellet meg pont ,hogy az csinálja rosszul aki nem tud főzni,nem aki tud.
15/18 anonim válasza:
A tengeri halakról csak annyit,inkább ne akard tudni mennyi méreg van a húsukban,ismerve a tengereket ért környezetszennyezéseket.A mellfilé meg tényleg nem jó semmire,ha tud valaki főzni,ha nem.
16/18 anonim válasza:
Nem is nagyon érdekel milyen mérgek vannak benne. Ma már levegőt se lehet venni anélkül,hogy rákkeltő lenne,szóval legalább élvezni akarom azt ameddig élek . A csirke meg épphogy szinte bármire jó,bármiylen páccal,fűszerrel,sütve,főzve,akárhogy,mert annyira "jellegtelen" íze van . Aki túl süti,az így járt,meg kell tanulni főzni és akkor lesz értelme.
17/18 anonim válasza:
Nem különösebben érdekel, mennyi méreg van bennük. Ma már mindenre rámondják (főleg ezen az oldalon, ha valaki olyan dologra mondja, hogy szereti, amit a másik ki nem állhat), hogy majd meglátom, mennyi méreg van benne, ha épp készülök beledögleni a fogyasztásába. Ma az lenne az egészséges csak és kizárólag, ha magadnak termelnél meg mindent, vegyszerek nélkül, és látnád, ahogy a szemed előtt nő ki a földből, vagy cseperedik fel a jószág. Erre elég kevés embernek van már lehetősége, és sajnos ez van, esszük a mérgeket. De mégis mit együnk, ha nem azt, amit a boltban meg tudunk venni?
18/18 anonim válasza:
Kezet is foghatunk úgy látom a 79%-ossal! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!