Ha csirkemell és a magyar nemes halak egy árban lennének melyiket vennéd?
Amennyiben a csirkemell árát emelnék a magyar nemeshalakéhoz, gyanítom egyiket sem. Ám én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a párom horgász, így mindig van hal a hűtőben. Édesapám pedig a jó kapcsolatának köszönhetően bolti beszerzési áron szerez nekünk csirkemellet.
Ha nem lennének ezek a lehetőségek, akkor minden valószínűség szerint havi egyszer vennék drágább húst... Én már most a jelenlegi árakat is sokallom.
Egyébként, ha egy árban lennének, szerintem még mindig több fogyna a csirkemellből, mint a halból, mert ismereteim szerint jóval több receptben hasznosítható a csirkemell, mint a hal, pedig rendszeresen keresem rájuk az új recepteket, mert imádok főzni.
Csirkemellet akkor sem vennék, ha olcsóbb lenne, mert nagyon száraz. Nehéz belőle valóban jó kaját készíteni. Maradok a sertéshúsnál.
Halat nagyon ritkán eszünk, de inkább azt venném, mint a csirkemellet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!