Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajttal- Sonkával töltött...

Sajttal- Sonkával töltött pulykamell, de hogyan?

Figyelt kérdés

Szeretnék tapasztalatokat, Nektek hogyan sikerül úgy megsütni (mindenképpen sütőben szeretném) a húst, hogy nem folyik ki a sajt?

Arra gondoltam, hogy feltekerés után szorosan betekerném alufóliába, mint egy szaloncukrot például, és úgy sütném meg.

Valaki próbálta már? Ötletek?


2012. dec. 15. 10:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Most már összeállt a kép! :)
2012. dec. 16. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!