Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajttal- Sonkával töltött...

Sajttal- Sonkával töltött pulykamell, de hogyan?

Figyelt kérdés

Szeretnék tapasztalatokat, Nektek hogyan sikerül úgy megsütni (mindenképpen sütőben szeretném) a húst, hogy nem folyik ki a sajt?

Arra gondoltam, hogy feltekerés után szorosan betekerném alufóliába, mint egy szaloncukrot például, és úgy sütném meg.

Valaki próbálta már? Ötletek?


2012. dec. 15. 10:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor feltekerd elöször a két végét a húsnak hajtds be majd aztán tekerd fel.
2012. dec. 15. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első válaszoló irta ugy csinálom én is . A sajtot pedig ugy teszem bele ,hogy a mozzerella golyót apró kockárá vágom és igy szorom a sonkára,vagy ha keményebb sajtot teszek belle akkor egy vastagabb csikot vágok ami csak egy centivel rövidebb mint a kiklofolt hús . Igy nem folyik ki a végein. a mozzerálás változatba szoktam még a sonkán és mozzerelán kivül paradicsomot tenni:

Nem szoktam alufoliába tenni : Ha baconbe tekerd akkor a bacon is megakadályozza,hogy kifolyon.

De ki is ránthatod.

2012. dec. 15. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Kiklopfolom, az egyik oldalát bekenem mustárral, az egyik végébe rakom a sonkát+sajtszeletet, a másik végét ráhajtom, bepanírozom és kirántom.


2. Panírozás nélkül alufólia-csíkokba csavarom, lábasban fő forró zsírban kisütöm, sütési idő max. 20 perc. Közben egyszer át kell fordítani. Hosszabb ideig nem szabad sütni, mert kiszárad.

2012. dec. 15. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Remélem sikerül, nem szeretnék a vendégek előtt kudarcot vallani :)
2012. dec. 15. 11:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Szorosan tekerd össze vagy a két végét tűzd össze fogpiszkálókkal vagy kis hústűkkel is összetűzheted őket.

Éttermekben alufóliába szorosan betekerik és úgy főzik/párolják meg a húst, így az alakját megtartja majd bepanírozzák és kisütik vagy tepsibe teszik és úgy sütik ki.

2012. dec. 15. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:

5. vagyok.


Nosaltyn kereshetsz sajttal-sonkával töltött húsos recepteket.


Itt van egy két recept hozzá:


[link]


[link]


[link]


[link]


[link]

2012. dec. 15. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Én két szeletet egymásra teszek, közé a sajt, sonka, és fogpiszkálóval szorosan összetűzöm a két szelet húst.
2012. dec. 15. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket és a linkeket is! :)

Szerintetek, ha egy "nagy tekercset" szeretnék csinálni a kiklopfolt húsokból, hogy utána tálaláskor felszeljem, az is lehetséges?

2012. dec. 15. 14:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha a fél csirkemellet úgy vágod fel, hogy egy nagy lap legyen belöle, akkor lehet úgy is tölteni.


A hús szélét meg kend meg pici tojásfehérjével, akkor az "összeragsztja", és nem tud kifolyni a töltelék.

2012. dec. 15. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

Persze, hogy fel lehet szelni! Éttermekben is félbevágva szokták tálalni, eléd rakni.

Persze, ha fel szeletelni akarod, akkor szerintem várd meg amíg kihűl és akkor szeld fel mert akkor nem folyik ki belőle a sajt. Így felszeletelve hidegtálakra jó.

De ha csak félbe akarod vágni az is lehetséges még melegen is.

2012. dec. 16. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!