Milyen gyümölcsöket lehet tenni pizzára, ami passzol a pulykamell-sonkához?
Figyelt kérdés
Ananász az egyik, amire gondoltam, viszont abból a konzervet nem szeretem, a rendes ananász is jó? a másik pedig a csemegekukorica.
Emellett még milyen gyümölcsöket esetleg zöldségeket lehetne rátenni?
2012. jan. 16. 13:55
1/5 anonim válasza:
Paradicsom, gomba, karfiol, brokkoli, ananászból jó mind 2, hát nekem ezek jutottak szembe amiket megennék
2/5 anonim válasza:
Brokkoli, aszaltszilva, esetleg barackbefőtt, én tuti tennék rá lilahagymát meg bacon-t is :)
3/5 anonim válasza:
a paradicsom, kukorica ...stb nem gyumolcs
Am én az ananász mellé esetleg a cirtomot tudom javasolni
4/5 anonim válasza:
próbáld kia barackos-sajtos pizzát. amugy az a jó a pizzában hogy nyugdtan lehet kisérletezni, pl felmész több pizzéria weboldalára és ott is leirják a különböző feltéteket
5/5 anonim válasza:
Ananász, narancs, barack (őszi, v kajszi), citrom, alma, körte.
Paradicsom, brokkoli, paprika, zöld-, póréhagyma, saláta, kelbimbó, kukorica, padlizsán, cukkini.
Gomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!